Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 2218 m2, Svatý Mikuláš

2 400 czk / za m2
cena včetně provize a právního servisu

Prodej pozemku pro bydlení, 2218 m2, Svatý Mikuláš

Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek v malebné obci Svatý Mikuláš, okres Kutná Hora. Tento unikátní pozemek s rozlohou 2 218 m² je ideální pro ty, kteří sní o výstavbě vlastního rodinného domova v klidném a přírodně bohatém prostředí. Větší část pozemku je určena pro výstavbu rodinného domu, kde si můžete splnit svůj sen o domově podle vlastních představ. Součástí pozemku je také částečně ochranné pásmo zeleně, které zaručuje dostatek soukromí a klidu, a zároveň poskytuje krásný výhled na okolní krajinu.

Významnou výhodou tohoto pozemku je možnost připojení k inženýrským sítím – voda, kanalizace, elektřina, plyn – což usnadní výstavbu a zajistí pohodlné bydlení. V obci Svatý Mikuláš je k dispozici školka, což ocení rodiny s malými dětmi. Pro starší děti je základní škola ve vedlejší obci Nové Dvory, což zajišťuje snadný přístup k vzdělání. Nechybí ani základní občanská vybavenost, včetně obchodu s potravinami, který uspokojí vaše každodenní potřeby.

Pozemek se nachází v atraktivní lokalitě s vynikající dostupností a kompletní občanskou vybaveností v dosahu. Nezmeškejte jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle svých představ v této žádané lokalitě.
Číslo zakázky: 059-NP07010
Město: Svatý Mikuláš
Celková plocha: 2218 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marcela Kvízová

Kvízová Marcela


 
Tel. na makléře:
+420 603 392 336

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?