Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 1812 m2, Štítary

1 289 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 1812 m2, Štítary

Řešíte bydlení, plánujete stavět dům a hledáte vhodný stavební pozemek? A nebo se ohlížíte po ideálním místě pro rekreaci? Případně zrovna řešíte smysluplné investice? Je pro Vás důležitá lokalita s přírodou jako na dlani? Tak potom je tohle krásné místo přímo pro Vás.

Jedná se o velkorysé stavební místo o celkové ploše 1.812 m2 s uliční šíří bez mála 15 m ve Štítarech u Znojma. Nachází se v klidné ulici s novou zástavbou rodinných domů. Celý pozemek se skládá ze dvou parcel, kde první parcelu 166 m2 tvoří zastavěná plocha a nádvoří, na které v současné době stojí stavba bez č.p. a dalších 1.646 m2 je druhá parcela, vedena v KN jako zahrada. Veškeré inženýrské sítě jsou vedeny u pozemku.
Stavební řízení zastřešuje stavební úřad v Šumné, tedy stačí jen začít řešit projekt a následně stavební povolení.
Stavba stodoly a její vazba je z pohledu architektury velmi zajímavá a kromě toho je zdrojem zpracovatelného materiálu (sklep, garáž, přístřešek, letní kuchyně s grilem, zahradní domek ... a co napadá Vás?)

Štítary jsou Městysem a leží v okrese Znojmo. Nacházejí se v blízkosti Vranovské přehrady a na okraji Národního parku Podyjí.
Občanská vybavenost je pro běžný život ideální. Kromě obecního úřadu a pošty je zde postaráno i o Vaše děti v mateřské a základní škole, autobusová zastávka a další. Je doplněna zázemím v Šumné nebo Vranově nad Dyjí. No a samozřejmě co nenaleznete zde, je určitě v nedalekém Znojmě nebo v Moravských Budějovicích.

Turistické trasy a krásná místa v okolí, cyklostezky, koupání a další, co si jen umíte představit. Vše nejen pro vaše příjemné žití nebo rekreaci, ale také pro podnikatelský či investiční záměr.

Pokud Vás nabídka tohoto pěkného pozemku oslovila, velmi rádi Vám doplníme další potřebné informace a ostatní dohodneme na prohlídce ve Štítarech.

Těšíme se na Vás.
Číslo zakázky: 077-NP06127
Město: Štítary
Celková plocha: 1812 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Dušan Rouzek

Rouzek Dušan


 
Tel. na makléře:
+420 602 501 559

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?