Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 1374 m2, Onomyšl

1 950 czk / za m2
cena včetně provize a právního servisu

Prodej pozemku pro bydlení, 1374 m2, Onomyšl

Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek o rozloze 1 374 m2 v malebné obci Miletín u Onomyšle. Tento pozemek nabízí jedinečnou příležitost pro výstavbu vašeho vysněného domova v klidném a inspirativním prostředí.
Pozemek je ideálně situován v obci s bohatou historií a kulturou, což zajišťuje, že vaše budoucí domov bude mít nejen skvělou polohu, ale i příběh. Je plně připraven pro výstavbu s možností připojení na tlakovou kanalizaci a elektřinu, což eliminuje jakékoliv obavy ohledně základní infrastruktury. Díky své rozloze poskytuje dostatek prostoru nejen pro vaše bydlení, ale i pro zahradu, kde můžete trávit volné chvíle s rodinou nebo přáteli.
Výstavba vysoce kvalitního domu na tomto pozemku vám poskytne možnost žít v harmonii s přírodou, zároveň s rychlým přístupem k moderním vymoženostem a infrastruktuře. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají klid a soukromí, ale nechtějí se vzdát pohodlí moderního života.
Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle svých představ ve strategicky umístěném, krásném a klidném prostředí. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 059-NP07008
Město: Onomyšl
Celková plocha: 1374 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Silnice
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marcela Kvízová

Kvízová Marcela


 
Tel. na makléře:
+420 603 392 336

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?