Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 2065 m2, Mníšek

4 090 000 czk / za nemovitost
Včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a advokátní úschovy.

Prodej pozemku pro bydlení, 2065 m2, Mníšek

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek o celkové výměře 2 065m2 v žádané lokalitě Mníšek jen 10km od Liberce. Na pozemku se nachází dvoupatrová stodola o zastavěné ploše 106m2.
Jedná se o slunný, rovinatý pozemek se spoustou ovocných stromu. Pozemek je oplocen a v zadní části pozemku dle územního plánu není do budoucna plánovaná výstavba, takže si můžete užít pohled do přírody.
Součástí pozemků je i dvoupatrová stodola, kterou lze zakomponovat do Vašeho budoucího projektu nebo využít jako místo k uskladnění nebo místo k podnikání. Stodola je suchá, střecha a krovy jsou bez poškození.
Dle územního plánu bylo předmětným pozemkům stanoveno funkční využití „plochy smíšené obytné". Z hlediska územního plánu se jedná o součást stabilizované plochy s regulačním kódem B1.15.70, která je zastavitelná. Inženýrské sítí jsou na hranici pozemku (plyn, elektřina, veřejná kanalizace a vodovod).
Na hranici pozemku se nachází elektrické vedení, ale díky tomu, že kopíruje hranici pozemku, tak Vám nebude nějak zásadně zasahovat do výstavby Vašeho vysněného bydlení.
Mníšek nabízí širokou škálu turistického vyžití, jak pro pěší, tak pro cyklisty, tak i zimní aktivity. Autobusová zastávka se nachází hned před pozemkem. Mníšek nabízí veškerou občanskou vybavenost.
Přáli byste si vědět víc? Neváhejte mě kontaktovat. Nejlepší představu Vám však nabídne osobní prohlídka, proto se neváhejte na mě obrátit - ráda se s Vámi domluvím na termínu. Financování hypotečním úvěrem Vám můžeme zdarma zajistit v rámci služby.
Číslo zakázky: 024-NP05765
Město: Mníšek
Ulice: Liberecká
Celková plocha: 2065 m2
Zastavěná plocha: 105 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michaela Skrbková

Skrbková Michaela


 
Tel. na makléře:
+420 702 023 572

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?