Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 2065 m2, Mělník

29 000 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 2065 m2, Mělník

Dovolujeme si Vám nabídnout stavební pozemek s projektem Residence Falcon, který právě obdržel stavební povolení a je připraven k okamžité výstavbě.

Residence Falcon nabízí moderní bydlení v architektonicky a funkčně atraktivní novostavbě. Skládá ze dvou nadzemních objektů s podzemním a venkovním parkovištěm pro osobní vozidla a otevřeným atriem mezi domy. Vstup do celého areálu je centrální, což v kombinaci s monitorovacím systémem zajišťuje bezpečnost budoucích majitelů.

Bytové jednotky jsou navrženy s ohledem na dostatek přirozeného osvětlení a slunečního svitu. Venkovní rolety umožňují efektivní stínění a regulaci světla a tepla v letních měsících. Každý byt disponuje dostatkem úložného prostoru a nabízí různé dispozice od malých garsoniér po prostorné rodinné byty.
K bytům patří prostorné balkony, přízemní byty mají přilehlé zahrádky s terasou, zatímco byty ve vyšších podlažích nabízejí nadstandardní střešní terasy a krby. Vybavení zahrnuje podlahové vytápění, vstupní dveře 3. bezpečnostní třídy a elektronický přístupový systém s čipovou kartou a dálkovým ovládáním.
Podlahy budou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, okna budou s izolačním trojsklem a odečty spotřeby energií a médií budou prováděny dálkově.

Pro vytápění je plánována společná plynová kotelna a k ohřevu teplé vody přispěje nástřešní fotovoltaika. Budova bude vybavena nabíjecí stanicí pro elektromobily a srážková voda bude využita k zavlažování společných zelených ploch. Je uvažované navýšení objektu o další dvě nadzemní podlaží.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Vzhledem k povaze této nabídky si vyhrazujeme právo na ověření zájemců.
Číslo zakázky: 205-NP10182
Město: Mělník
Ulice: Sokolská
Celková plocha: 2065 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Věra Krulichová

Krulichová Věra


 
Tel. na makléře:
+420 296 240 407

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?