Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 931 m2, Lovečkovice

840 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 931 m2, Lovečkovice

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi pozemek o výměře 931m2 v obci Touchořiny u Lovečkovic. Touchořiny jsou klidnou obcí v Českém středohoří. Okolní příroda je ideální pro turistiku, cyklistiku, houbaře, či k dobití energie po pracovním shonu. Nabízený pozemek je přístupný autem i pěšky po obecní cestě.
Zahrada spadá dle platného územního plánu do Plochy smíšené obytné - venkovské (SV): hlavní využití: pozemky staveb pro bydlení (rodinné domy), souvisejících zahrad a dalších zemědělských pozemků, přípustné využití: pozemky staveb pro rodinnou rekreaci. Podmínky prostorového uspořádání: - Novými stavbami a změnami staveb nesmí být narušeny urbanistické a architektonické hodnoty stávající zástavby. Nové stavby a změny staveb v zastavěném území nesmí převýšit nejvyšší přilehlé objekty určující charakter místa.
- Z důvodu zachování stávajících hodnot zástavby a v souladu s nimi je možno stavby pro bydlení (stavby pro rekreaci) a další související stavby, včetně průčelí budov, v nichž jsou okna obytných místností, umístit až na hranici pozemku (přípustný kontakt s komunikací).
Elektřina a voda jsou dostupné v cestě před pozemkem, možno zažádat o připojení.
V případě zájmu kontaktujte náš team a objednejte se na prohlídku. Vaší nemovitost můžete také nabídnout protiúčtem.
Číslo zakázky: 024-NP06332
Město: Lovečkovice
Celková plocha: 931 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Kožíšek

Kožíšek Michal


 
Tel. na makléře:
+420 777 006 023

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?