Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 1228 m2, Litoměřice

1 150 000 czk / za nemovitost
včetně provize, právního servisu, advokátní úschovy peněz a návrhu na vklad

Prodej zahrady, 1228 m2, Litoměřice

Návrší Mostka, v minulosti zvaná Mostná hora 279 metrů nad mořem, je lesem zarostlý kopec v Českém středohoří na severním okraji města Litoměřice a východně od zaniklé obce Pokratice. V roce 1910 zde byla postavena výletní restaurace s rozhlednou. Spolu s nedalekým vrchem Kočka (též zvaným Sovice), která se nachází asi 0,7 km východně, a Bílými stráněmi u Pokratic (asi 1,5 km severozápadním směrem odtud) se jedná o výletní místo místních obyvatel a oblíbenou zahrádkářskou lokalitu využívanou i k trvalému nebo sezónímu bydlení.
V exkluzivním zastoupení majitele nabízí náš tým zahradu v osobním vlastnictví s malou dřevěnou chatkou na uskladnění náčiní a věcí či alternativnímu přespání. Nemovitost se nachází na úpatí Mostné hory v Litoměřicích a dominantou pozemku je krásný výhled na královské město a portu bohemiku. Zahrada je v horní části rovinatá dále svažitá. Příjezd k pozemku je možný automobilem, parkování na pozemku lze po úpravě. Na zahradě je dle územního plánu postavit objekt o zastavěné ploše třiceti metrů čtverečních. Voda v minulosti připojena, nyní lze vyřešit vrtanou studnou. Elektřina zažádáno u ČEZ o nové připojení.
V případě zájmu shlédněte kompletní prezentaci a volejte pro domluvení prohlídky. Vaši nemovitost můžete nabídnout jako protihodnotu.
Číslo zakázky: 024-NP06342
Město: Litoměřice
Celková plocha: 1228 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Zahrada
Garáž: Ne
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Kožíšek

Kožíšek Michal


 
Tel. na makléře:
+420 777 006 023

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?