Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 834 m2, Kyjov

4 500 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 834 m2, Kyjov

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím rovinatou a prosluněnou stavební parcelu v Kyjově.
Pozemek se nachází ve velice vyhledávané atraktivní lokalitě Nětčice a jeho výměra je 834m2.

Výhodou této nabídky je již vypracovaný stavební projekt a platné stavební povolení. Je zde tedy jedinečná příležitost začít ihned stavět váš vysněný rodinný dům.

Projekt navrženého moderního domu o dispozici 5+kk s garáží i parkovacím stáním nabízí vše, co si moderní doba žádá. Průkaz energetické náročnosti budovy B.

V přízemí navrženého RD se nachází zádveří, chodba i prostorný obývací pokoj včetně kuchyňského koutu s přístupem na terasu. Dále tři pokoje s francouzskými okny orientovanými do zahrady. Koupelna s toaletou i další samostatná toaleta a technická místnost. Půda je přístupná z chodby a je zde nad garáží navržena prostorná místnost s výhledem do zahrady, která je k využití jako pracovna (24m2).

Na domě je navržena vlastní fotovoltaická elektrárna, tepelné čerpadlo, krb s krbovou vložkou. Dešťová voda má byt svedena do jímky. Elektřina, voda i kanalizace jsou na pozemku, přípojka plynu před pozemkem.

Líbí se vám představa novostavby rodinného domu v této vilové lokalitě? Domluvte si prohlídku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a ten si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Uvedená výměra je pouze orientační.
Číslo zakázky: 268-NP02279
Město: Kyjov
Ulice: Pod Lipami
Celková plocha: 834 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zuzana Úhlerová

Úhlerová Zuzana


 
Tel. na makléře:
+420 777 673 692

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?