Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 987 m2, Kupařovice

2 999 000 czk / za nemovitost
Provizi naši RK kupující nehradí.

Prodej pozemku pro bydlení, 987 m2, Kupařovice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám mohu nabídnout k prodeji krásný, čistý, rovinatý pozemek na okraji obce o celkové ploše 987m2, sestávající ze dvou parcel o výměře 61m2 a 926m2. V případě zájmu Vám je možno odprodat i sousední pozemek v majetku majitele a mít tak možnost velké uliční šíře 30m. Pod přístupovou asfaltovou komunikací vede nově vybudovaná kanalizace s vyvedenou přípojku k pozemku, elektrické vedení přímo na pozemku (nadzemní i podzemní). Dle vyjádření GASnetu vede druhou stranou komunikace stávající vedení plynu.
Z pozemku se Vám naskytne výhled na místní zámek a v dáli i na Pálavské vrchy. Obec Kupařovice nabízí klidné místo k životu, nachází se mezi městem Dolní Kounice (5 min jízdy autem) a městem Pohořelice (10min jízdy autem), kde je veškerá občanská vybavenost. Do Brna 20 min jízdy autem.
V případě zájmu o podrobné informace (vyjádření odboru územního rozvoje v Ivančicích, vyjádření obce, možnosti vlastní studny, vyjádření provozovatelů sítí adt) či případnou prohlídku místa, neváhejte kontaktovat realitního makléře.
Číslo zakázky: 077-NP05582
Město: Kupařovice
Celková plocha: 987 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Pípa

Pípa Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 778 810 629

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?