Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 2059 m2, Králův Dvůr

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej pozemku pro bydlení, 2059 m2, Králův Dvůr

Chcete bydlet v přírodě na okraji vyhledávané chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko a přesto kousek od Prahy? Právě pro Vás představuji stavební pozemek v Levíně u Berouna. Levín je součástí města Králův Dvůr, který leží jihozápadně od Prahy a tudíž se jedná o velice atraktivní lokalitu se skvělou dostupností na Prahu (po D5 20 min), Beroun (8 min), Plzeň (35 min). Autobusové spoje do okolních měst (včetně MHD) a železniční zastávka.
Králův Dvůr centrum, které je od pozemku vzdáleno pouhých 5 minut autobusem, nebo 3 minuty autem, poskytuje veškerou občanskou vybavenost (škola, školka, obchody, pošta, lékař atd.). V Berouně, který je dnes již spojený s Královým Dvorem se nachází kvalitní zdravotnická zařízení, srovnatelná s Prahou, sportovní i společenské vyžití.

Pozemek je dle územního plánu určen k výstavbě rodinného domu, plocha BV- BI.2 bydlení individuální venkovského typu. Koeficient zastavěnosti KZ pro jednobytové domy 0,60, KZ pro dvojbytové domy 0,85. Vzhledem k velikosti pozemku jsou přípustné RD o 2 bytových jednotkách nebo dvojdomy se společným vjezdem na pozemek. Pozemek je vhodný jak pro individuální bydlení, tak pro investici.
Součástí inzerce je návrh vizualizace domu s 2 bytovými jednotkami o celkové užitné ploše 177 m2 celý dvojdům, cena 7,9mil. - 3,95mil na jednotku dispozičně 4+kk o výměře 89m2. Garáž může být postanena samostatně na přání klienta.
Na pozemku se nachází vodovodní přípojka s vodovodní šachtou, sloupek s elektrickou přípojkou a elektroměrem. Dle vyjádření stavebního úřadu lze dobudovat kanalizační přípojku, nebo odpad řešit domovní čističkou odpadních vod.
Pozemek je vhodný také k výstavbě většího domu s využitím k podnikání.

Koupi pozemku lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám v případě zájmu vyřídíme na míru.
Číslo zakázky: 020-NP08669
Město: Králův Dvůr
Celková plocha: 2059 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Markéta Stanová

Stanová Markéta


 
Tel. na makléře:
+420 724 009 484

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?