Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 869 m2, Jedovnice

4 200 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu

Prodej pozemku pro bydlení, 869 m2, Jedovnice

Nabízíme jedinečnou příležitost k zakoupení koncového stavebního pozemku v klidné části městyse Jedovnice, který vám splní sny o ideálním bydlení. V srdci přírody Moravského Krasu, pouhých 10 km od města Blanska a 25 km od Brna.

Celková rozloha pozemku 869 m2 vám poskytne dostatek prostoru nejen pro dům, ale také pro zahradu, terasu, bazén či další vybavení. Velkou výhodou je, že se jedná o poslední pozemek v zastavitelné oblasti a budete tak mít volné výhledy do krajiny. Tvar pozemku s uliční šíří 46 m a jeho orientace na jih má ideální parametry pro stavbu atraktivního a nerušeného bydlení s dostatkem slunce po celý rok.

Dle poslední změny územního plánu je prodávaný pozemek zahrnutý do ploch bydlení individuálního s možností výstavby jednopodlažního nebo dvoupodlažního rodinného domu s obytným podkrovím a jedním podzemním podlažím. Zastavitelnost pozemku je 30 % bez zpevněných ploch. Do konce srpna bude na hranici pozemku vybudovaná přípojka elektřiny. Od městyse je k pozemku schválené prodloužení řadu obecní kanalizace a vodovodu.

Bydlení v Jedovnicích pro vás bude pohodlné a s dobrou dostupností ke všemu potřebnému jako jsou školy, obchody, restaurace, služby, lékaři a další.
Budete bydlet v krásném prostředí, v okolí s přírodními perlami Moravského krasu, kde je mnoho možností pro turistiku, cyklistiku, rekreaci a jiné aktivity. Přímo v Jedovnicích se nachází rybník Olšovec, který se využívá ke koupání, odpočinku a vodním sportům.

Z Jedovnic je také výborné dopravní spojení i do větších měst jako Blansko (10 km) a Brno (25 km).

Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Realitní kancelář REMAX Delux zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost za jejich úplnost, správnost a přesnost.
Číslo zakázky: 268-NP02316
Město: Jedovnice
Celková plocha: 869 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Olga Oldřichová

Oldřichová Olga


 
Tel. na makléře:
+420 604 339 493

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?