Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 918 m2, Dřetovice

4 600 000 czk / za nemovitost
Cena je včetně odměny RK, právního servisu a advokátní úschovy. Prodávající si vyhrazuje právo výběru kupujícího dle jím zvolených kritérií.

Prodej pozemku pro bydlení, 918 m2, Dřetovice

V exkluzivním zastoupení klienta nabízím možnost koupě stavebního pozemku v obci Dřetovice, jen několik minut jízdy autem od Prahy 6. Jedná se o mírně svažitý pozemek o velikosti 918 m2. Pozemek se nachází v okrajové části obce, která navazuje na stávající zástavbu a v těsné blízkosti jsou již postavené nové domy a další se postupně staví. Příjezd na pozemek je po asfaltové komunikaci, chodníky a veřejné osvětlení jsou již vybudované. Na pozemek je zavedená elektřina, voda a plyn, pozemek bude napojený také na obecní kanalizaci. Lokalita, kde se pozemek nachází, zaručuje klid venkovského bydlení, na druhou stranu je rychle dostupná z okolních měst - v centru Kladna i Slaného jste za 15 minut, nájezd na dálnici D7 5 minut, na Praze 6 jste tak za 15-20 minut. V obci Dřetovice se nachází restaurace a mateřská škola, vedlejší obec Stehelčeves pak disponuje základní školou a na jejím okraji je nově otevřené Obchodní centrum Stehelčeves, kde jsou obchody Billa, DM,a další a restaurace Popeyes, McDonald's, 123 Pizza.
Pokud hledáte pozemek v menší obci, kousek od "centra dění" i přírody, Dřetovice jsou správná volba. Uniknete rušnému životu ve městě, a nenáročnou projížďkou na kole můžete navštívit Zoo Zájezd, hrad Okoř, památné místo Budeč a jiné.
Číslo zakázky: 205-NP10224
Město: Dřetovice
Celková plocha: 918 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lucie Ciniburgová

Ciniburgová Lucie


 
Tel. na makléře:
+420 777 744 046

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?