Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 500 m2, Dobřív

1 350 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 500 m2, Dobřív

Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení v obci Dobřív, okres Rokycany. Tento pozemek se nachází na adrese č. p. 34, nabízí plochu o rozloze 500 m2 a je umístěn nejblíže ke komunikaci. Dále nabízíme pozemek o velikosti 1515 m2, který je nejvzdálenější od komunikace a zaručí největší soukromí. V nabídce je i rodinný dům mezi těmito pozemky, pro který vznikne pozemek o velikosti 890 m2. Právě probíhá dělení těchto pozemků a bude zde investorem vybudovaná nová veřejná komunikace. Viz. foto dělení. Tento projekt bude trvat minimálně půl roku. Rezervace je možná ihned.
Také se nabízí možnost koupit nemovitost jako celek za zvýhodněnou cenu.

Jednou z hlavních výhod této lokality je výborná občanská vybavenost obce. V okolí se nacházejí zdravotnická zařízení, pošta a síť obchodů a služeb. Dobrá dostupnost je do Plzně i do Prahy.
Pozemek je ideální pro ty, kteří si přejí žít v klidné a příjemné lokalitě, zároveň však s dostatečným přístupem ke všem potřebným službám. Díky své poloze v obci Dobřív budete mít možnost využívat blízkost přírody a vychutnat si klid venkovského prostředí.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala a rádi byste si ji prohlédli, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky.

Svým klientům mohu zajistit stavební materiál na hrubou stavbu za bezkonkurenční cenu i spolupracující stavební firmu na výstavbu.
Číslo zakázky: 003-NP04246
Město: Dobřív
Celková plocha: 500 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Zdravotnické zařízení, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petra Palušná

Palušná Petra


 
Tel. na makléře:
+420 773 969 809

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?