Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 6002 m2, Deštná

3 990 000 czk / za nemovitost
včetně odměny zprostředkovatele

Prodej pozemku pro bydlení, 6002 m2, Deštná

Nabízím k prodeji 2 sousedící parcely, které se nacházejí v obci Deštná v místní residenční části Rumberk. Deštná - obec, kde můžete bydlet, relaxovat, podnikat, vychovávat děti, setkávat se s přáteli a prožít zde šťastný kus života.

Dispozice, poloha
Celková plocha nabízeného souboru 2 pozemků je 6.002 m2, nyní jsou pozemky definované jako trvalý travní porost a jedná se o mírně svažité udržované travnaté plochy, které jsou volně přístupné z veřejné komunikace. Nabízené pozemky jsou v souladu s územním plánem obce součástí tzv. Plochy "C" (funkční vymezení Br), na kterou byla vypracována samostatná studie a na základě které zde územní plán umožňuje individuální bydlení v rodinných domcích se zahradami. Předpokládají se zde až 4 rodinné domy s výměrou cca 1 000 m2 na pozemcích s označením 1, 2, 3, 4. Na pozemku č.1 již započala stavba domu. Lokalita „C“ je v jihovýchodní části obce Deštná na mírném jihovýchodním svahu, který se dále láme do údolí, kudy protéká potok Zavadilka. Ze západní strany navazuje na plochu rekreační. Dále ji obklopují plochy zeleně na jihu a plochy obytné na severu. Jihovýchodní hranice pozemku je nově vytyčená.

Rozsah regulace zástavby a napojení na IS
Charakter přípustné zástavby není nijak vymezený. Výška zástavby je možná jednopodlažní s využitelným podkrovím, případně s využitelným podsklepením. Výškový limit rodinných domů je 9 m. Navržený vodovod v řešené lokalitě navazuje na stávající rozvod.
Odkanalizování jednotlivých RD bude řešeno individuálními systémy likvidace odpadních vod domovními čistírnami se zaústěním do společné kanalizace, případně do vsaku.
Vedení VN je vedeno v zemi, souběžně s místní komunikací. Toto vedení bude prodlouženo dle výkresové části. Připojení nových odběrů plynu je navrženo rozšířením stávající sítě navázáním na stávající soustavu v úrovni STL. Rozvod STL, VN a VO bude v řešeném území umístěn výhradně v plochách veřejných prostranství.

Inž. sítě / technologie:
Veškeré sítě - veřejný vodovod, plyn, elektřina a dešťová kanalizace se nacházejí na hranici pozemku v příjezdové komunikaci.

Lokalita
V obci je ZŠ (1.st.), MŠ, obchod, restaurace, sokolovna. Veřejná doprava je zajištěna v rámci IDS (bus), Letovice 5 km, Brno 53 km. V okolí jsou hluboké lesy, zurčící potoky, cyklostezky. Pro svoji pěknou polohu a přírodní scenérie je zdejší kraj velmi vyhledávaný. Dominantou je místní kostel sv. Petra a Pavla. Fungují zde spolky dobrovolných hasičů, myslivců a včelařů.

Financování
Nákup lze financovat hypotečním úvěrem, bezplatné a nezávazné informace na vyžádání u makléře. Na nemovitostech neváznou žádné zástavy ani dluhy.

Možné využití
Nemovitosti nabízejí využití pro bydlení v rodinných domech. Více info u makléře.

Přijeďte se podívat.
Číslo zakázky: 309-NP00043
Město: Deštná
Celková plocha: 6002 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Karel Hynšt

Hynšt Karel


 
Tel. na makléře:
+420 604 533 466

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?