Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 29360 m2, Chabařovice

23 900 000 czk / za nemovitost
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.

Prodej pozemku pro bydlení, 29360 m2, Chabařovice

Nabízíme k prodeji ucelený pozemek na okraji obce Český Újezd, nacházející se na hranici města Ústí nad Labem. Tato vzácná investiční příležitost nabízí mnoho možností využití.

S rozlohou celkem 29360m², tento pozemek nabízí dostatek prostoru pro vytvoření moderního obytného komplexu nebo komerčního projektu. Jeho strategická poloha v blízkosti dálnice poskytuje snadný přístup a zajišťuje vynikající dopravní dostupnost.

Část pozemku je ideální i pro výstavbu rodinných domů což je již schváleno v územním plánu.

Dalším přínosem této nemovitosti je její blízkost v nově vznikající industriální zóně, což otevírá možnosti pro komerční využití. Investoři, kteří hledají plochy pro rozšíření svého podnikání, zde najdou ideální prostor pro vytvoření nových provozoven či skladových kapacit.

Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s potenciálem pro růst a výnos. Nejenže je strategicky umístěná, ale nabízí také možnost dlouhodobého využití v komerčním sektoru.

K nabídce máme připraveny podklady k možnostem využití pozemku, vyjádření o připojení na inženýrské sítě rádi Vám vše představíme.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s vámi při realizaci vašich investičních plánů.
Číslo zakázky: 024-NP06187
Město: Chabařovice
Celková plocha: 29360 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jan Richter

Richter Jan


 
Tel. na makléře:
+420 737 822 227

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?