Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 8942 m2, Červené Pečky

6 990 000 czk / za nemovitost
Cena včetně provize a právních služeb

Prodej pozemku pro bydlení, 8942 m2, Červené Pečky

Máte před sebou jedinečnou příležitost získat celý soubor pozemků s celkovou výměrou 8 942 m2, nacházející se v krásné lokalitě. Z této plochy je 1 358 m2 zařazeno dle územního plánu do zóny venkovského bydlení, což zajišťuje široké možnosti využití. Na navazující zahradě najdete vzrostlé ovocné stromy, které přidávají nemovitosti na kouzlu a atmosféře. Ostatní pozemky jsou využívány jako orná půda, což nabízí perspektivu pro hospodaření nebo další rozvoj. Součástí tohoto komplexu je také původní rodinný dům, který představuje skvělý potenciál pro obytné využití.
Voda je zajištěna studnou a v komunikaci před pozemky je vodovodní řad. Elektrická přípojka je k dispozici. Kanalizace v obci není.
Tento celek pozemků nabízí široké spektrum možností včetně hospodaření, podnikání, bydlení a dalšího. V neposlední řadě představuje zajímavou investici, protože pozemky navazují na již zastavěnou část obce.
Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost investovat do rozsáhlého pozemkového komplexu s mnoha možnostmi využití a perspektivou budoucího rozvoje!
Pro více informací, či sjednání prohlídky volejte makléřku nabídky Martu Sýkorovou 720 704 593.
Číslo zakázky: 059-NP07004
Město: Červené Pečky
Celková plocha: 8942 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marta Sýkorová

Sýkorová Marta


 
Tel. na makléře:
+420 720 704 593

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?