Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 5803 m2, Brno

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej trvalého travního porostu, 5803 m2, Brno

Nabízíme k prodeji zajímavou investiční příležitost na břehu brněnské přehrady. Travnatý pozemek o celkové ploše 5803 m² se nachází v klidné části obce Brna - Bystrc, cca 200 m od přehrady. Tato nemovitost nabízí velký potenciál pro investory, kteří hledají vhodné místo pro zajímavou investici.
Jelikož se jedná o trvalý travní porost tzv: “Městské zeleně“, není možné na tomto pozemku stavět. Přitažlivost tohoto místa tkví v tom, že díky blízkosti přehrady je o toto místo zájem za účelem pronájmu pro různé druhy činností.
Díky své výhodné poloze na břehu brněnské přehrady a dobré dopravní přístupnosti, je zde mnoho aktivit, které oslovují zájemce o pronájem. Zájem jeví provozovatelé různých dočasných aktivit, např. cirkusů, lunaparků, lety balonem, ohňostroje či pořadatelé různých kulturních akcí. Tato lokalita je oblíbená mezi obyvateli Brna i turisty, což zaručuje dostatečný zájem.

Regulační podmínky ÚPMB pak stanoví, že plochy zeleně zahrnují zejména rekreační areály, hřiště, koupaliště, pláže a kempinky. Podmíněně mohou být v těchto plochách přípustné jednotlivé stavby služeb a veřejného stravování za podmínky, že mají doplňkovou funkci, slouží potřebám rekreační funkce plochy a nemají charakter uzavřeného klubového zařízení, tzn. že slouží široké veřejnosti.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Majitelé očekávají Vaše cenové návrhy. Těšíme se na setkání s vámi.
Číslo zakázky: 077-NP05977
Město: Brno
Celková plocha: 5803 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Louka
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Pípa

Pípa Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 778 810 629

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?