Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 798 m2, Bořanovice

7 975 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 798 m2, Bořanovice

Atraktivní stavební pozemek v obci Bořanovice, těsně za hranicí hlavního města Prahy, s vynikající dopravní dostupností do Prahy.

Pozemek je pravidelného obdélníkového tvaru, prakticky rovinatý, s jihovýchodní orientací. Pozemek tvoří proluka v zástavbě ve středu obce, v území určenému převážně k bydlení v rodinných domech. Zastavěnost pozemku je 30 %, a to stavbou o 2 nadzemních podlaží, či jednom podlaží s podkrovím, s výškou hřebene 8 m. (Rádi zašleme podrobnosti územního plánu).

Na hranici pozemku či přímo na pozemek, jsou vyvedeny přípojky veškerých inženýrských sítí - elektřiny, plynu, vody a kanalizace.

Obec Bořanovice žije bohatým společenským a kulturním životem, schválen je rozsáhlý program rozvoje obce. Občanskou vybavenost nalezneme v sousední obci Líbeznice.

Ceny nemovitostí v dlouhodobém horizontu stále rostou. Využijte úrokových sazeb nižších, než je inflace k investici do pozemku, která patří k velmi výnosným a bezpečným investicím. Hypotéku Vám zdarma pomohou vyřídit naši hypoteční specialisté. V případě více zájemců může být upřednostněna výhodnější nabídka.
Číslo zakázky: 205-NP09234
Město: Bořanovice
Celková plocha: 798 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Karnold

Karnold Radek


 
Tel. na makléře:
+420 603 755 700

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?