Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 606 m2, Benátky

1 490 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právního servisu

Prodej pozemku pro bydlení, 606 m2, Benátky

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Benátky u Litomyšle. Velikost pozemku je 606 m2, je na rovině a má vlastní příjezd po obecní cestě.

Pozemek je v územním plánu obce veden jako pozemek pro venkovské bydlení a lze ho zastavět rodinným domem a doplňkovými stavbami, stavbou pro rodinnou rekreaci, případně lze pozemek využít i pro další účely, které územní plán umožňuje. Na pozemku lze postavi jedno i více podlažní dům.
Přívod pro kanalizaci a vodu je zajištěn přes pozemek majitele, který umožní umístit na pozemek věcné břemeno vedení sítí. Elektřina je k napojení ve vzdálenosti cca 83m.
Benátky, malá a historická obec ležící v těsné blízkosti Litomyšle, nabízí nejen klidný venkovský život, ale také pohodlný přístup k bohatství kulturního dědictví města Litomyšl. Litomyšl, zapsaná na seznamu UNESCO, vás okouzlí svým historickým centrem, malebnými uličkami, zámkem, zámeckými nebo klášterními zahradami, galriemi, kostely, ve kterých se během roku koná nespočet kulturních akcí, Návštěvu nebo procházku městem si můžete zpříjemnit návštěvou oblíbených kaváren nebo místních rozmanitých obchůdků.

Rádi Vás při osobním setkání na pozemku seznámíme blíže s jeho využitím a možnostmi.
Číslo zakázky: 020-NP08369
Město: Benátky
Celková plocha: 606 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Podlezl

Podlezl Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 608 134 358

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?