Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 1928 m2, Aš

599 999 czk / za nemovitost

Prodej pozemku, 1928 m2, Aš

Nabízíme k prodeji pozemek situovaný na adrese Ulice Studentská, Část obce Aš, Obec Aš, okres Cheb. Jedná se o pozemek typu ostatní, s celkovou plochou 1928m². Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro budování vlastního domu, rozšíření stávajícího podnikání či využití jako investiční příležitost.

Pozemek nabízí dostatek prostoru pro vaše plány a představy. S rozlohou 1928m² máte dostatek místa pro stavbu domu s prostornou zahradou, garáží či jinými doplňky podle vašich individuálních požadavků.

Poloha pozemku je výhodná z hlediska dostupnosti a vzdálenosti na blízký hraniční přechod. Nachází se v obci Aš, která je vyhledávanou lokalitou pro svou blízkost k přírodě a zároveň dostupností veškeré občanské vybavenosti. Okolí poskytuje možnosti pro aktivní trávení volného času, jako jsou procházky v přírodě, cyklistické výlety či sportovní aktivity.

Pozemek je vhodný pro jednotlivce nebo podnikatele hledající investiční příležitost. Díky své výhodné poloze a rozloze je tato nemovitost perspektivní a může sloužit různým účelům dle vašich potřeb.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 251-NP00692
Město:
Celková plocha: 1928 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Ostatní
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Vladimír Veselý

Veselý Vladimír


 
Tel. na makléře:
+420 774 903 933

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?