Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej malého objektu, 300 m2, Velké Němčice

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej vinného sklepa, 137 m2, Velké Němčice

Nabízíme Vám jedinečnou investiční příležitost, prodej nadstandardního vinného sklepa s ubytováním, degustační místností, která svou moderní elegancí a šarmem láká k posezení a prostory, které jsou vybaveny nejnovější technologií pro zpracování a lahvování vína. Bonusem je i část domu vybavená dle posledních trendů sloužící k prezentací a prodeji vína. Tato skvělá nemovitost se nachází ve Velkých Němčicích na ulici Na Kopečku.

Nemovitost nabízí dvě nadzemní podlaží, sklepy a podkroví se třemi apartmány. V prvním nadzemním podlaží se nachází při vstupu moderní vzorková prodejna vybavená skleněnými vitrínami, ideální pro prezentaci a prodej vína a dále zde najdete skladovací prostor určený pro příjem a výdej vína. V suterénu je dvakrát kvelbený sklep. V druhém nadzemním podlaží najdete degustační místnost s posezením, kuchyňkou a sociálním zařízením a technickou místnost sloužící jako sklad a pro lahvování vína. Obytné podkroví přístupné po točivých schodech nabízí tři apartmány, společnou kuchyňku, vše s vlastním sociálním zázemím, chodbu a technickou místnost. Nemovitost se prodává včetně movitého vybavení, bez vybavení potřebného k zpracování, uložení a výrobu vína, ale je zde možnost odkoupení.

Nemovitost byla kolaudována v roce 2012 a je ve výborném stavu. Je napojena na elektřinu, veřejný vodovod a kanalizaci, což zajišťuje komfortní provoz. Vytápění je řešeno moderním tepelným čerpadlem vzduch/vzduch, zaručující efektivní a ekonomické vytápění v chladnějších obdobích. Na střeše nemovitosti jsou instalovány solární panely, které přinášejí řadu výhod, včetně snížení nákladů na energie, a podporu udržitelného provozu. Celková výměra pozemku činí 165 m2.

Samozřejmostí je pohodlné parkování přímo před nemovitostí.

Tato jedinečná nabídka přináší neopakovatelnou příležitost pro investory, kteří hledají trvalou hodnotu a exkluzivní prostory pro své podnikání či relaxaci. Nenechte si tuto příležitost ujít a zažijte svět vína v jeho nejlepší podobě!

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.
Číslo zakázky: 077-NP06106
Město: Velké Němčice
Ulice: Na Kopečku
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 300 m2
Zastavěná plocha: 137 m2
Typ nemovitosti: Malé objekty, garáže
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - elektrické
Doprava: Silnice, Autobus
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?