Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej komerčního objektu, 1000 m2, Praha 10 - Štěrboholy

39 995 000 czk / za nemovitost

Prodej prostoru kanceláří, 1000 m2, Praha

Prodáváme rozlehlou komerční nemovitost, ve které sídlí televizní a filmové studio Holly. V minulosti zde vznikl dabing k mnoha známým seriálům, například M.A.S.H, Beverly Hills 90210 a filmy Kmotr 1.2.3., Pepek námořník atd.

Budova má užitnou plochu přes 1 000 m2 na pozemku 1046 m2. Nachází se zde 40 místností, a 2 garáže, které tvoří zázemí studia. Najdete zde 13 kanceláří, konferenční místnost, green screen studio, režisérskou místnost, dabingové studio, postprodukci, broadcast a digital studio, přepisové a digitalizační pracoviště, sklad techniky a rekvizit, v podzemních prostorech je zbudované kino. Celý objekt je zajištěn kamerovým systémem a napojen na pult centrální ochrany.

K domu náleží terasa s venkovním posezením a zahrada. Na přilehlém pozemku jsou 3 parkovací plochy – jedna před budovou, druhá za budovou a třetí v zadním uzavíratelném traktu objektu. Parkovat zde může najednou až 30 automobilů. Komerční objekt se dá skvěle využít k podnikatelským účelům – ideální je jako sídlo firmy, snadno lze navázat i na televizní produkci. Nemovitost je vhodná pro reklamní a kreativní agentury, filmová studia, televize, podcastová vydavatelství, PR agentury, digitální a informační agentury a apod.

Studio leží v Nepravidelné ulici na Praze 10-Štěrboholy, kousek od nákupního střediska EUROPARK, a má perfektní napojení na Pražský okruh a dálnici. Výhodou je rychlé spojení do centra města.


V případě zájmu se na mě neváhejte obrátit. Rád zodpovím veškeré vaše dotazy a pozvu vás na prohlídku.
Číslo zakázky: 020-NP08136
Město: Praha 10 - Štěrboholy
Ulice: Nepravidelná
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 1000 m2
Zastavěná plocha: 453 m2
Typ nemovitosti: Komerční objekty
Druh prostor: Kanceláře
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Parkování: 30
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Daniel Červ

Červ Daniel


 
Tel. na makléře:
+420 777 124 392

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?