Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej komerčního objektu, 1000 m2, Mikulov

22 980 000 czk / za nemovitost
sleva 2.000.000 Kč, včetně provize realitní kanceláři, právního a poprodejního servisu

Prodej komerčního prostoru, 1000 m2, Mikulov

Na prodej komerční areál s administrativní budovou a výrobní halou o výměře pozemku 5.812 m2 v Mikulově, v jednom z nejkrásnějších měst jižní Moravy.

Tato nabídka je ideálním řešením pro sídlo úspěšné firmy. S kombinací skladovacích prostor, administrativní budovy, zastřešeného parkoviště, venkovních ploch a bistra s posezením splňuje všechny potřeby a požadavky pro provoz moderního podniku. Tento multifunkční komplex nabízí široké možnosti využití ať už se jedná o rekreační zařízení, vinařství s možnostmi zážitkové gastronomie, ale třeba také jako komfortní a bezpečné prostředí pro vybudování domova pro seniory.

Administrativní budova byla postavena v roce cca 1977 a od té doby prošla důkladnou rekonstrukcí. Během nich bylo provedeno mnoho vylepšení, která zajistí moderní a funkční prostředí pro Vaše podnikání. V roce 2006 proběhla rekonstrukce střechy, která zajišťuje bezpečnost a ochranu budovy. A následně v roce 2008 byla provedena kompletní rekonstrukce budovy, včetně elektroinstalace, omítek, zateplení, nové fasády a výměny oken, které byly opatřeny předokenními roletami zajištující nejen ochranu před slunečním zářením, ale i soukromí.
Budova má jedno nadzemní podlaží a je kompletně podsklepena. Disponuje osmi kancelářemi různých velikostí, prostornou zasedací místností, kuchyňkou, technickou místností, sociálním zařízením a skladovacím prostorem. K dispozici je také rampa a nákladní výtah. Nabízí možnost nástavby o užitné podkroví. Budova je napojena na inženýrské sítě – elektrika 380 V, vodovodní řád a zemní plyn. Odpad je řešen septikem. Před budovou se nachází velké parkoviště pro pohodlné parkování vozidel. Aktuálně je administrativní budova tržně pronajata za 55.000 Kč měsíčně + DPH + energie.

V roce 2010 byly vedle administrativní budovy vybudovány skladovací prostory, které jsou vhodné jak pro skladování zboží, tak také pro menší výrobní aktivity. K přístupu slouží el. ovládaná brána umožňující snadný a bezpečný přístup do objektu. Díky tomu můžete efektivně spravovat skladování a manipulaci se zbožím. Součástí těchto prostor je i prostorné zastřešené parkoviště, což je výhodné pro zaměstnance nebo zákazníky, kteří navštěvují Vaše prostory. Parkoviště přispívá k pohodlí a snadné dostupnosti.

Na zatravněné části pozemku se nachází provozovna bistra s grilem a venkovním posezením, které je díky své poloze poblíž cyklostezek oblíbené mezi cykloturisty. Ti si zde mohou odpočinout a načerpat energii. Pohodlné posezení, grilované speciality a cyklistické prostředí přispívají k jedinečnému zážitku.

Tento objekt prostě nabízí vynikající příležitost a široké možnosti pro rozvoj Vašeho podnikání v prosperující lokalitě. V kraji vína, v blízkosti Rakouska, cyklostezek a nedaleko Lednicko – valtického areálu.

Pokud hledáte kvalitní a výhodnou investici, tato nemovitost je pro vás tou správnou volbou!

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.
Číslo zakázky: 077-NP05723
Město: Mikulov
Ulice: Vídeňská
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 1000 m2
Zastavěná plocha: 1000 m2
Typ nemovitosti: Komerční objekty
Druh prostor: Jiné
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Parkování: 30
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?