Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej komerčního prostoru, 76 m2, Český Krumlov

9 490 000 czk / za nemovitost

Prodej penzionu, 76,4 m2, Český Krumlov

Nabízíme k prodeji penzion vedený na LV jako rodinný dům, se dvěma samostatnými bytovými jednotkami ( každá bytová jednotka má svůj vlastní vchod ), s dispozičním řeším 2+1 a 2+KK , nyní plně sloužící a vybavený jako apartmánové byty ke krátkodobým a popřípadě dlouhodobým pronájmům .
Dům se nachází nedaleko historického centra České Krumlova, pouhých 400 m., od státního zámku. Dům je po celkové rekonstrukci, částečně podsklepený velmi vkusné zařízení bytových jednotek s kvalitních a nadstandardních materiálů a předmětů. Parkovací stání je přes placené parkoviště, řešeno s platným bezplatným vjezdem a výjezdem u domu pro dvě osobní auta.

Byt č .1 - s terasou, o velikosti 45 m2, s dispozičním řešením 2+1 (kuchyně, pokoj , ložnice , šatna, koupelna s WC a velkým sprchovým koutem.

Byt č.2 - s venkovním posezením, o velikosti 31,4 m2, s dispozičním řešením 2+KK (kuchyně s pokojem , ložnice , koupelna s WC s velkým sprchovým koutem.
Voda – obecní , vytápění tepelným čerpadlem , klimatizační jednotka, kamerový a bezpečnostní systém Jablotron, internet,
Koupi možno financovat hypotéčním úvěrem, velmi dobrá investiční příležitost. Více informací poskytneme na prohlídce dané nemovitosti.
Číslo zakázky: 020-NP08243
Město: Český Krumlov
Ulice: V Jámě
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 76 m2
Plocha pozemku: 189 m2
Zastavěná plocha: 189 m2
Typ nemovitosti: Komerční prostory
Typ zařízení: Hotel
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Václav Vacek

Vacek Václav


 
Tel. na makléře:
+420 774 203 272

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?