Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 138 m2, Zaječí

2 780 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu

Prodej rodinného domu, 138 m2, Zaječí

Přemýšlíte o novém začátku? Nabízíme vám jedinečnou příležitost k získání rodinného domu v započaté rekonstrukci v oblíbené obci Zaječí, v srdci jižní Moravy. Tento polořadový dům se nachází v klidné části obce a nabízí skvělý potenciál pro úpravy dle vašeho přání a záměru.

Rovinatý pozemek o celkové výměře 509 m2 s přidruženými budovami je ideální pro zahradní úpravy a vytvoření venkovního posezení. Inspirovat se můžete našimi vizualizacemi. Dům samotný je připravený k dokončení rekonstrukce a prošel kontrolou statikem a specialistou pro sanace a hydroizolace. Je postavený převážně z cihel, částečně z kotovic. Zhruba před rokem se dělal nový komín, nová plechová střecha s paropropustnou fólií a měnily se některé trámy. Okna jsou plastová. Do domu je zavedený obecní vodovod, elektřina, plyn, odpad je svedený do jímky, ale lze jej napojit na obecní kanalizaci. Obytný prostor je možné rozšířit do podkroví. Zastavěná plocha činí 240 m2.

Nabízí se využití domu k trvalému bydlení nebo jako rekreačního sídla v krásném okolí s možností turistiky, cykloturistiky a dalších aktivit.

Z obce Zaječí máte výbornou dostupnost do větších měst (Hustopeče 11 km, Mikulov 14 km) i do přírodních a kulturních rezervací a zároveň veškerou občanskou vybavenost v okolí (školy, obchody, restaurace, služby, lékaři). Díky vlakové zastávce a blízkosti dálnice D2 je ze Zaječí dobré spojení vlakem i autem do Brna.

Obec Zaječí se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti a je známá svými kulturními a společenskými událostmi jako jsou vinobraní, tradiční folklórní slavnosti a další akce, které přitahují jak místní obyvatele tak návštěvníky z okolí. Žije zde přibližně 1 500 obyvatel. Pro milovníky památek je k vidění gotický kostel sv. Jana Křtitele, jehož nejstarší části pocházejí z roku 1508, plastika sv. Jana Nepomuckého z 19. století stojící uprostřed vesnice a nově zrekonstruovaná kaplička sv. Floriána z roku 1710 stojící na návrší oproti kostelu. 
Zajímavé okolí láká k nádherným výletům. V bezprostřední blízkosti obce jsou 2 rozhledny s krásným výhledem do krajiny. Pro cyklisty jsou k dispozici značené vinařské stezky. V blízkosti jsou zajímavé lokality lednicko-valtického areálu, Pálavské vrchy a Novomlýnské nádrže.

Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Číslo zakázky: 268-NP02313
Město: Zaječí
Ulice: Sadařská
Celková plocha: 138 m2
Plocha pozemku: 509 m2
Zastavěná plocha: 240 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Rohový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Jímka
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 25
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Olga Oldřichová

Oldřichová Olga


 
Tel. na makléře:
+420 604 339 493

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?