Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 140 m2, Vinařice

11 200 000 czk / za nemovitost
Včetně provize a veškerého právního servisu.

Prodej rodinného domu, 140 m2, Vinařice

Cena od 11 200 000,- Kč (aktuální cenu naleznete na www.vyhlidkyvinarice.cz)

50% nemovitostí již prodáno.

Ve výhradním zastoupení developera Vám nabízíme několik zcela nových dvojdomů na okraji obce Vinařice u Kladna. Jedná se komorní developerský projekt o celkem 4 dvojdomech, každý se dvěma bytovými jednotkami s tím, že ke každé jednotce náleží pozemek o ploše cca 400m2. Ulice před domem je velice klidná se zcela minimálním provozem.

Domy jsou dispozičně řešeny jako 4+KK o užitné ploše 140m2. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, dvě koupelny, šatna, komora a garáž na jeden vůz.

Z jedné ložnice vstup na menší terasu, kterou si užijete zejména při zapadajícím slunci. Velkou výhodou jsou také praktické úložné prostory na půdě.

Dům je vytápěn pomocí kvalitního tepelného čerpadla s podlahovým topením, vinylové podlahy, plastová okna s izolačním trojsklem. Příprava na předokenní žaluzie a na fotovoltaiku. V garáži 400V zásuvka kvůli případnému nabíjení elektromobilu.

Bezprostřední okolí domů je zcela připravené - oplocení pozemku, branka, zámkové dlažby před domem. Prostor před domem nabízí možnost parkování pro další dvě auta.

Projekt obsahuje domy v různých fázích dokončení. Ihned k nastěhování jsou momentálně dvě jednotky, u ostatních se očekává kolaudace v 1Q 2024. U ještě nedokončených domu lze po dohodě s developerem učinit klientské změny (výběr materiálu a dekoru podlah, úprava koupelen) - tak abyste byli maximálně spokojení s finální podobou interiéru.

Obec Vinařice má přes 2000 obyvatel a nabízí základní občanskou vybavenost včetně školy a školky. Dobré napojení na města Kladno, Slaný a Prahu.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se s Vámi setkáme. Více informací u makléře nebo na stránkách projektu www.vyhlidkyvinarice.cz. S kolegy Vám zajistíme případné výhodné financování.

Spolupráce s kolegy makléře (i mimo RE/MAX) vítána.
Číslo zakázky: 205-NP09631
Město: Vinařice
Ulice: VIII. ulice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 140 m2
Plocha pozemku: 401 m2
Zastavěná plocha: 92 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Topení: Lokální - elektrické
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Škola, Pošta
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jakub Švarc

Švarc Jakub


 
Tel. na makléře:
+420 603 408 239

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?