Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 150 m2, Vejprty

3 900 000 czk / za nemovitost
včetně veškerých poplatků RK

Prodej rodinného domu, 150 m2, Vejprty

Hledáte trvalé bydlení nebo jen rekreační nemovitost v dosahu lyžařských středisek, turistických tras, cyklostezek a nádherné přírody Krušných hor?

Nabízíme Vám částečně podsklepený, samostatně stojící dům s dispozicí 5+kk o užitné ploše cca150 m2 v obci Vejprty. V přízemí domu se nachází kuchyňský kout s obývací částí, koupelna a suché WC, které je umístěno v přístavku domu, v podkroví pak 3 ložnice. Na podlahách v přízemí je dlažba, v patře jsou krásné dřevěné podlahy. V domě proběhla rekonstrukce, okna jsou dřevěná špaletová, rozvod topení je v mědi, radiátory jsou litinové, voda v plastu. Vytápění zajišťuje elektrický kotel, ohřev vody pak elektrický bojler. Kolem domu se rozkládá zahrada o výměře 496 m2. V tuto chvíli se dokončuje v obci kanalizace, možnost napojení. Parkování před domem. Občanská vybavenost v dosahu.

Vejprty leží v nadmořské výšce od 760 metrů a opticky tvoří jeden celek s německou obcí Bärenstein, tyto obce jsou rozdělené pouze hraničním potokem Polava. V současné době je město přirozeným centrem horské oblasti Vejprtska, nachází se zde pěší a cyklistický hraniční přechod do Německa. Město nabízí možnost aktivního odpočinku po celý rok, letní i zimní turistiku. Nyní jsou zde budovány nové cyklotrasy, lyžařské trasy a to na straně české i německé. Vynikající poloha pro běžkaře a lyžaře, nejvíce láká 18 kilometrů vzdálený Klínovec a lyžařský areál kolem Božího Daru. V bezprostředním okolí Vejprt jsou menší lyžařské areály jako Loučná pod Klínovcem nebo Alšovka pod Měděncem.

Pokud budete mít zájem o více informací, neváhejte mě kontaktovat.
Rezervujte si termín prohlídky. V případě více vážných zájemců bude nemovitost rezervována s klientem, který podá nejvyšší nabídku.
Číslo zakázky: 024-NP05337
Město: Vejprty
Ulice: Alešova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 661 m2
Zastavěná plocha: 165 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Bázlerová

Bázlerová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 739 500 524

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?