Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 158 m2, Vchynice

11 850 000 czk / za nemovitost
Včetně provize RK.

Prodej rodinného domu, 158 m2, Vchynice

Rodinný dům po kompletní rekonstrukci zkolaudován v roce 2016 s dispozicí 4+1 o ploše 158 m2, zastavěné ploše 400 m2 a se zahradou 3296 m2 v obci Vchýnice.

Dům se sestává ze dvou pater. Ve spodním patře se nachází obývací pokoj s jídelnou, ložnice, samostatná kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, WC a prostorná vstupní hala s úložnými prostory.

V horním patře jsou dva pokoje a druhá koupelna se sprchovým koutem a WC. Dům se nabízí částečně zařízený včetně na míru vyrobeného nábytku.

Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči – el. varná deska, el. trouba, myčka nádobí, digestoř, lednice. V kuchyni je dále prostorná pracovní plocha. Na zemi je stejně jako ve většině části domu dřevěná podlaha, kombinovaná s keramickou dlažbou.

Vytápění je zajištěno el. přímotopy a majestátními kamny na tuhá paliva, která jsou umístěna ve vstupní hale a ložnici. - zdrojem vody je vodovodní řad. Vila je částěčně podsklepena.

Dům se může pochlubit opravdu velikou zahradu (3296 m2), která má příjezdovou cestu z opačné strany domu. Na zahradě je vybudované místo pro ohniště s osvětlením a posezením.

Dále novou zastřešenou pergolou a zahradní garáží, kde může být uskladněno vše potřebné pro údržbu zahrady. U domu jsou 3 „sklípky“, které slouží také jako úložné prostory, kde je možné skladovat gril, nářadí apod. V jednom ze sklípků je také umístěna technika k bazénu.

Na společenské části zahrady je venkovní bazén se zastřešením pro větší bezpečnost dětí a pomáhá udržovat teplotu vody a umožňuje využívat bazén i za nepříznivého počasí. Bazén i plocha kolem něj se může pochlubit venkovním osvětlením, které dodává večernímu koupání luxusní atmosféru.

Obrovským benefitem, který dům nabízí je možnost parkování, které je pro dva vozy přímo na pozemku s vjezdem z hlavní cesty se samo otvírací branou na dálkové ovládání.

Vchýnice je idylickým místem, které kombinuje klid venkovského života s výhodami blízkosti větších městských center. Obec se může pochlubit vynikající dostupností díky blízkosti dálnice D8, díky čemuž je doba jízdy do Prahy pouze 30 minut. Pro místní dopravu je k dispozici pravidelná autobusová linka. Kompletní služby občanské vybavenosti nabízí nedaleké město Lovosice.

Osobní vlastnictví, lze financovat hypotékou. Ukazatel energetické náročnosti: G* (PENB není k dispozici. Pokud bude dodán, bude údaj aktualizován).
Číslo zakázky: 205-NP10084
Město: Vchynice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 158 m2
Plocha pozemku: 3669 m2
Zastavěná plocha: 400 m2
Plocha zahrady: 3269 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Dálnice, Silnice
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

David Majer

Majer David


 
Tel. na makléře:
+420 730 542 484

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?