Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 123 m2, Stochov

9 990 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 123 m2, Stochov

Nabízíme k prodeji novostavbu RD s dispozicí 4+kk, vybavenou moderními technologiemi s nízkou ekologickou stopou. Dům je nyní ve výstavbě s předpokládaným termínem realizace do 31.1.2024.

Jedná se o zděný bungalov s pultovou střechou. Všechny obytné místnosti jsou orientovány jižně, obývací pokoj s prosklenou stěnou a vstupem na terasu je orientovaný na jih a východ.

Plocha pozemku měří 677 m2, užitná plocha 123 m2. Rozloha místností: zádveří 8,85 m2, chodba 7,69 m2, ložnice 17,8 m2, ložnice 13,9 m2, ložnice 13,9 m2, obývací pokoj + kuchyňský kout 48,5 m2, koupelna 5,4 m2, WC 2,4 m2, technická místnost 4,6 m2, terasa 18 m2.

Použité zdivo je Porotherm 380 mm s integrovaným zateplením. Výplně všech otvorů domu - 5ti komorové plastové profily od německé firmy KOMMERLING v antracitové barvě s izolačním trojsklem. Vnitřní prostupy - dveře a obložkové zárubně v bílé barvě. Povrchy vnitřních stěn - stříkané sádrové omítky s bílou výmalbou. Podlahy jsou zatepleny podlahovým polystyrenem 100Z, stropy sádrokartonové, zateplené loženou vatou 350 mm. V koupelně a v technické místnosti je keramická dlažba, v ostatních místnostech plovoucí laminátové podlahy. Na fasáda domu je použita silikátová omítka. Klempířské prvky jsou plechové v barvě antracitu.

Vytápění domu je zajištěno pomocí tepelného čerpadla s podlahovým teplovodním vedením, střecha je osazena fotovoltaickými solárními panely s inteligentní řídící jednotkou a bateriemi. Dům je napojen na inženýrské sítě, odkanalizovaní je prozatím řešeno jímkou o objemu 9 m3. Srážkové vody ze střechy jsou svedeny do akumulační jímky s přepadem do vsakovacího zařízení. Směrem ke komunikaci jsou na pozemku vybudována dvě parkovací místa o rozloze 36 m2, vjezd na ně je zajištěn pojezdovou bránou s dálkovým ovládáním. Celý pozemek je ze tří stran oplocen drátěným pletivem, ze strany ke komunikaci jsou betonové bloky v kombinaci s dřevěnou výplní.

Stochov je malé město ve Středočeském kraji s bohatou historií a veškerou občanskou vybaveností. Je zde školka, základní i střední škola, pošta, řada obchodů včetně Tesco, restaurace, nově zrekonstruované náměstí s fontánou, kino, dvě tělocvičny, knihovna, kulturní dům, sportovní hala, bowling, squash, posilovna, sauna s vířivkou, tenisové kurty. Ve městě zastavují autobusové linky jedoucí do těchto cílů: Kladno, Nové Strašecí, Praha, Rakovník, Slaný. Vlaková zastávka se nachází 500 m od domu, zámecký park Lány 2,5 km, nájezd na dálnici D6 je vzdálen pouhé 2 km, Kladno 12 km, Rakovník 22km, okraj Prahy 28 km.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Číslo zakázky: 023-NP06581
Město: Stochov
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 123 m2
Plocha pozemku: 677 m2
Zastavěná plocha: 177 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Jímka
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marek Kotík

Kotík Marek


 
Tel. na makléře:
+420 722 222 228

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?