Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 130 m2, Roudnice nad Labem

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 130 m2, Roudnice nad Labem

Hledáte bydlení v přírodě, na velkém pozemku, přitom ale stále ve městě? Takových příležitostí moc není!
Nabízíme k prodeji rozestavěný patrový dům v srdci Podřipska – v Roudnici nad Labem, kde na rozlehlém pozemku o velikosti 2 685 m2, zastavěné ploše 71 m2 a užitné ploše 130 m2 najdete unikátní velký pozemek s maximálním soukromím. Budete zde bydlet zcela sami, bez sousedů a s výhledem na památnou horu Říp!
Stávající stavební povolení z 80 let je platné pro dům a jímku, a proto můžete okamžitě stavět dle daného projektu či případně zažádat v rámci původní výměry o jeho změnu. Zavedení elektrické přípojky je předschváleno (ČEZ), vodovodní potrubí až do domu, platné stavební povolení pro novou vodoměrnou šachtu a přípojku.
V přízemí domu je plánována kuchyně, obývací pokoj a koupelna. V podkroví – dvě ložnice s půdními prostory. Dům je kompletně podsklepený, což otevírá možnost vytvoření dalšího obytného prostoru a získání další přidané hodnoty.
Z Roudnice se díky blízkému nájezdu na dálnici dostanete na hranici Prahy za cca. 25 min vozem, například do OC Leťnany to je 35 min. Na druhou stranu třeba do Drážďan je to 70 min.
V docházkové vzdálenosti je celá občanská vybavenost – mateřské, základní a střední školy, centrum, zámek, městský úřad či pošta. Dále je zde nemocnice, kulturní dům s kinem, síť obchodů (Kaufland, Billa, Penny, Tesco, Rossman, DM) autobusové a vlakové nádraží. Pro sportovněji založené budou zajímavostí turistické trasy Podřipska či sportovní areály – zimní stadion, atletický stadion, tenisové kurty, basketbalové haly, skatepark, veslařský a kanoistický oddíl na Labi, cyklistická stezka Praha – Drážďany, plavecký bazén...
Využijte této příležitosti a začněte další kapitolu vašeho životního příběhu na této unikátní adrese.
Pro bližší informace a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 061-NP02590
Město: Roudnice nad Labem
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 130 m2
Plocha pozemku: 2685 m2
Zastavěná plocha: 71 m2
Plocha zahrady: 2685 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Jelínek

Jelínek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 604 859 236

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?