Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 204 m2, Rogoznica

621 000 eur / za nemovitost
Cena nabízené nemovitosti je včetně provize chorvatské RK

Prodej vily, 204 m2, Rogoznica

Nabízíme k prodeji samostatnou vilu o třech podlažích v části Lozica v Rogoznici pod Primoštenem. Dům byl postaven v roce 2020 na pozemku 251 m2 a skládá se z přízemí a dvou podlaží. Celková hrubá plocha uzavřené části objektu je 243 m2 (204 m2 čistá uzavřená plocha).
V přízemí se nachází dvoupokojový byt o výměře 81 m2 (68 m2 netto), sestávající z předsíně, kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny a pomocné toalety. Z přízemí se vstupuje na krytou terasu 124 m2, z toho 56 m2 je krytá a slouží jako stání pro 3 auta.
V prvním patře se nachází jeden dvoupokojový byt o výměře 81 m2 (68 m2 netto), sestávající z předsíně, kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny a pomocné toalety. Tento byt má krytou terasu 56 m2, na kterou je vstup přímo z obývacího pokoje, a balkon 5,55 m2 patřící k jedné z ložnic.
Ve druhém patře se nachází dvoupokojový byt o ploše 81 m2 (68 m2 netto), sestávající ze vstupní chodby, kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny a pomocného WC. Tento byt má terasu 52 m2 (z toho 27 m2 krytou), na kterou je vstup přímo z obývacího pokoje, a balkon 5,55 m2 patřící k jedné z ložnic. z apartmánu ve druhém patře je výhled na otevřené moře a nedaleké ostrovy souostroví Rogoznica. Byt ve druhém patře je vybaven podlahovým vytápěním.
Střecha je přístupná po montovaném schodišti přímo z terasy 2. patra, střechu lze tedy upravit i jako střešní terasu s prostorem na opalování, grilem a podobně. Na střeše jsou klimatizační zařízení pro všechny byty v domě a solární kolektory s přidruženým bojlerem na teplou vodu o objemu 300 litrů, který zajišťuje dostatečné množství teplé vody pro všechny tři byty po většinu roku.
Všechny apartmány jsou klimatizované, moderně vybavené a zařízené, veškeré vybavení a nábytek je zahrnuto v ceně domu, tedy prodává se zařízený. Dům byl navržen a postaven tak, aby splňoval kategorizaci na čtyři hvězdičky a jako takový jej lze pronajmout v cestovním ruchu bez jakýchkoli úprav a dodatečných úprav a díky své poloze má velký potenciál návratnosti investice formou pronájmu v cestovním ruchu.
Na zahradě jsou 3 krytá parkovací stání, letní kuchyně, spíž a gril.
Dům byl postaven podle vysokých energetických standardů, což mu zajišťuje energetický průkaz kategorie A.
Vzdálenost od pláže je 180 metrů, od centra Rogoznice s veškerou obchodní a další občanskou vybaveností cca 1 km.
Číslo zakázky: 251-NP00763
Město: Rogoznica
Ulice: Put Šepurine
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 204 m2
Plocha pozemku: 251 m2
Zastavěná plocha: 88 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jiří Zeman

Zeman Jiří


 
Tel. na makléře:
+420 608 264 549

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?