Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 147 m2, Roblín

11 900 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK, právních služeb s advokátní úschovou, předání nemovitosti a přepis energií

Prodej rodinného domu, 147 m2, Roblín

Kupní cena je již včetně provize RK a právního servisu s advokátní úschovou. Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi samostatně stojící, dvoupodlažní, částečně podsklepený rodinný dům s odpočinkovou terasou a vlastní studnou na pozemku, který byl kolaudován v roce 2003. Tento dům nabízí možnost menší či větší rekonstrukce dle vašich potřeb a představ, a to v jedné z nejžádanějších lokalit v okrese Praha-západ, Roblíně.

Rodinný dům má dispozici 4 + kk. Zastavěná plocha a nádvoří s výměrou 92 m2 a zahrada o výměře 824 m2 je jako menší les se vzrostlými stromy, které poskytují příjemný stín v horkých letních dnech a celoroční soukromí. Celková šířka parcely činí cca 18 m a délka je orientačně 51 m, celková plocha pozemku je krásných 916 m2.
Užitná plocha domu je cca 147 m2.
Přízemí domu skýtá prostornou předsíň (8,09m2), ze které je vstup do jednotlivých místností jako je koupelna se sprchovým koutem a toaletou (6,63m2), komora (6,38m2), pokoj (12,43m2), obývací pokoj s jídelnou (22,76m2), kde je krb. Z obývacího pokoje je přímý vstup do kuchyně (7,44m2) a po dřevěném schodišti vstup do patra/podkroví.

Podkroví nabízí 2 pokoje (14,88m2 a 17,43m2), šatnu (16,54m2), koupelnu s vanou a toaletou (6,96m2), a technickou místnost (3,48m2), ve které je elektrický bojler a zásobník na vodu (80l). V celém domě je dostatek úložného prostoru. Vstup na půdu je zajištěn sklápěcím schodištěm.
Dům je orientován tak, aby nabízel optimální osvětlení a pohodlí. Ze strany příjezdové cesty je světová orientace na Západ, z pohledu zahrady na Východ a ze strany hlavního vstupu na Sever.

Vytápění je zde elektrické. Ohřev teplé vody je elektrickým bojlerem. Kanalizace v domě je řešena odpadní jímkou (žumpou). Plyn v domě není. Vodovod je v obci, veřejná kanalizace je však prozatím v řešení. Dominantou interiéru v přízemí je krb, který dodává domu útulnost. Parkování je možné na vlastním pozemku pro dvě auta za bránou či pod přístřeškem. Příjezdová komunikace je zpevněná.

Vzdálenost do Prahy je pouhých 30 minut (21km), což dělá z této nemovitosti ideální místo pro ty, kteří hledají klid venkova, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu města.

Okolí Roblína vybízí k procházkám v přírodě a různým sportovním aktivitám či kulturním zážitkům jako je například Karlštejn vzdálený autem do 13 minut. Veškerá občanská vybavenost včetně škol a školek je ve vedlejší obci Třebotov či přímo Černošice a to jen 5 minut jízdy autem (do 6 km), případně v Praze a jejím blízkém okolí. Autobusové linky zde jezdí pravidelně každou hodinu.

Budu se s Vámi těšit na prohlídce nemovitosti. Realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a ten si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Číslo zakázky: 268-NP02290
Město: Roblín
Ulice: Plk. Fr. Štičky
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 147 m2
Plocha pozemku: 916 m2
Zastavěná plocha: 92 m2
Plocha zahrady: 824 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: F
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - elektrické, Jiné
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 20
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Barabášová

Barabášová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 773 243 243

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?