Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 221 m2, Rataje nad Sázavou

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 221 m2, Rataje nad Sázavou

Nabízíme k prodeji útulný dům, bývalou lichtenštejnskou hájovnu, v klidné lokalitě přímo u lesa, na konci malebné obce Rataje nad Sázavou, v okrese Kutná Hora. Na plně oploceném pozemku je velká zahrada s ovocnými a okrasnými stromy, keři, což jako celek poskytuje dokonalou kombinaci komfortu, klidu a hezké přírody.
Částečně podsklepený dům má 2 nadzemní podlaží. V přízemí jsou 3 obytné místnosti, kuchyně, chodba, koupelna s vanou a WC, malá šatna, další WC u vstupu do domu ze zahrady, technická místnost, serverovna. Součástí obývacího pokoje jsou původní funkční kachlová kamna s keramickým obkladem.
V 1. patře je otevřená bytová jednotka s kuchyňskou částí, obývací částí a částí na spaní a vstupem na balkon, dále je zde sprchový kout, zvlášť WC a od schodiště na opačné straně je samostatný pokoj, s terasou, WC s umyvadlem.
Dům disponuje kamennými základy a novou sedlovou střechou s pálenou taškou. Svislé konstrukce jsou z cihel, stropy jsou buď betonové nebo dřevěné trámové.
Okna, schody, dveře jsou dřevěné. Podlahy beton, dlažba, dřevo, laminát, vše velmi pečlivě nově zaizolované. Zdrojem teplé vody je elektrický bojler v každém podlaží. Topení v přízemí automatickým kotlem na pelety, s možností nastavit topení na dálku, topné těleso v patře je také napojeno na kotel, dále v patře litinová kamna na dřevo i možnost použít přímotop.
Na zahradě je kopaná, 27 m hluboká studna s pitnou vodou. Septik a biologická, kořenová čistička odpadních vod.
V domě jsou úplně nové rozvody elektro, počítačová síť, alarm, velký trezor.
Zbývá jen doplnit obklady a dlažbu v jedné koupelně a kuchyňskou linku v kuchyni.
Celý objekt včetně zahrady i s domečkem má velký potenciál využití. Lze zde celoročně bydlet, podnikat, nebo kombinace obojího ale i odpočívat, relaxovat.Vhodné pro rodiny s dětmi i vícegenerační bydlení, také výborné pro myslivce. Na zahradě je zděný domek se sedlovou střechou a přivedenou vodou a elektřinou do objektu, který je možné komerčně využít, např. lze si zde představit kavárnu, ateliér, školící místo, výstavní prostor, dílnu a jiné.
V okolí jsou obchody, služby, škola a to v blízkých Ratajích nad Sázavou, v Sázavě a v Uhlířských Janovicích. Doprava z Prahy cca 60 km, vlakové i autobusové spojení k dispozici (včetně PID).
V okolí několik cyklostezek, dále historické a turistické zajímavosti, které stojí za návštěvu např. Sázavský klášter, zámek v Ratajích nad Sázavou, hrad Talmberk, hrad Pirkštejn, hrad Český Šternberk, Centrum sklářského umění v Sázavě, vodácký kemp Bořeň, atd.
Číslo zakázky: 205-NP10162
Město: Rataje nad Sázavou
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 221 m2
Plocha pozemku: 2677 m2
Zastavěná plocha: 539 m2
Plocha zahrady: 2138 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické, Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 5
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Libuše Humplová

Humplová Libuše


 
Tel. na makléře:
+420 724 257 347

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?