Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 220 m2, Praha 9 - Dolní Počernice

10 600 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu

Prodej vily, 220 m2, Praha

Nabízíme k prodeji velkou vilu pro celou rodinu, nacházející se v Dolních Počernicích. Vila je součástí klidné vilové oblasti a je situovaná blízko silniční komunikace. Součástí vily o ploše 220m2 je také pozemek o velikosti 900m2.

Rodinná vila přes svůj historický aspekt zůstala pravidelně svými majiteli udržována, avšak bez zásadních rekonstrukcí. Vila je částečně zapuštěna do okolního terénu, součástí objektu je též suterén, a vila sama o sobě má hned dvě nadzemní podlaží. Velkou proměnnou mohou projít také půdní prostory v zadní části domu.

V přízemí naleznete vstupní halu, esteticky úhledný obývací pokoj, klidnou pracovnu/pokoj, kuchyň, komoru, toaletu a prostory pro uložení věcí. V horním patře vily se nachází ložnice s místností aktuálně vybavenou jako druhou kuchyni a pokoj pro děti, případně pro hosty a rozlehlý půdní prostor s možností rozšíření domu o další pokoje.

Objekt je situován v Dolních Počernicích s veškerou občanskou vybaveností. Objekt je prodáván bez věcných břemen či zástavních práv. Tato rodinná vila je vhodná pro početnější rodinu, která dokáže změnit všechny kladné aspekty této nemovitosti na dokonalé, a především útulné rodinné prostředí. Dolní Počernice se nachází v bezprostřední vzdálenosti od golfového hřiště Černý Most či nákupní zóny na Černém Mostě s mnoha nákupními domy včetně multiplexu. V okolí Dolních Počernic je mnoho možností na procházky či jiné sportovní vyžití, jak pro jednotlivce, tak pro rodiny s dětmi.

Objekt by byl vhodný i jako sídlo firmy či prodejní prostory. K domu lze dokoupit dalších 1.000m2 pozemku bezprostředně navazujících na prodávaný objekt.
Číslo zakázky: 218-NP05555
Město: Praha 9 - Dolní Počernice
Ulice: Nad rybníkem
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 220 m2
Plocha pozemku: 900 m2
Zastavěná plocha: 279 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Kateřina Holoubková

Holoubková Kateřina


 
Tel. na makléře:
+420 731 621 634

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?