Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 750 m2, Praha 6 - Břevnov

64 000 000 czk / za nemovitost
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Prodej rodinného domu, 750 m2, Praha

Rádi byste bydleli v Praze a přitom měli naprostý klid a možnosti relaxace na dosah ?

V exkluzivním zastoupení majitele Vám rád představím rodinný dvojdům v historické vilové čtvrti Břevnova. Dvojdům pochází z počátku 70. let a byl navrhnut známým panem architektem Ing. Arch. Mojmírem Korvasem jakožto architektonicky jedinečná stavba. Obě poloviny dvojdomu jsou vertikálně odděleny tak, aby dům mohly obývat 2 rodiny a to zcela nerušeně a nezávisle. Zároveň však existuje možnost snadného propojení obou částí. Patra jsou řešena originálně a to tak, že schodiště rozdělují obě části dvojdomu na dvě křídla, která jsou od sebe vzájemně o půl patra oddělena. Neboli dům má patra, ale též mezipatra. V tomto kontextu má budova jednotlivá podlaží v šesti odlišných výškových úrovních. Součástí nemovitosti jsou jak prostorné a velkoryse řešené místnosti, tak příslušenství včetně balkonů a široké technické zázemí domu.

Jedna polovina dvojdomu má větší obytný prostor a menší zahradu, druhá je navržena opačně. Z obou polovin je přímý vstup francouzským oknem přímo do jihozápadně orientované zahrady, která je díky své orientaci prosluněna téměř celý den. Zahrada je v tomto okamžiku pojata jako jednotný celek (v domě bydlela jedna rodina), ale technicky je velmi snadné zahradu rozdělit a oddělit tak, aby každá část dvojdomu měla zahradu samostatnou. Zahrada jako celek (1.309 m2) je dostatečně velká a má tak široké spektrum využití. Obě poloviny dvojdomu disponují uzavřenou garáží s dílnou a v části zahrady před domem dostatečným prostorem pro parkování dalších automobilů.

Severní, jižní a štít západní části domu jsou zatepleny, na střeše je krytina BRAMAC. Topení je ústřední s plynovým kotlem (odděleně pro každou polovinu domu), v podkroví jednoho z domů je elektrický kotel. Obývací pokoje obou částí nemovitosti jsou vybaveny též krbovou vložkou na topení dřevem. Ohřev užitkové vody je zajištěn průtokovými ohřívači a v podkroví elektrickým akumulačním bojlerem. Podlahy jsou betonové s dlažbou či kobercem, některé místnosti mají originální dřevěné parkety. Okna jsou dřevěná s izolačními dvojskly.

V těsné blízkosti domu se nachází známý park Ladronka, kde je možné běhat, bruslit, či provozovat jiné rekreační činnosti. Průchodem parku je možné dojít až do přírodní památky Obora Hvězda. Nedaleko odtud je též historická památka Břevnovský klášter. V dochozí vzdálenosti je též Bělohorská ulice, která disponuje plnou občanskou vybaveností. Autobusem je pak možné se dostat na stanici metra Nemocnice Motol či Petřiny anebo tramvají na stanici Hradčanská či Malostranská.

V případě jakýchkoli dotazů či zájmu o prohlídku jsem Vám rád k dispozici.
Číslo zakázky: 205-NP09687
Město: Praha 6 - Břevnov
Ulice: Rozýnova
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 750 m2
Plocha pozemku: 1309 m2
Zastavěná plocha: 332 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Miroslav Hošek

Hošek Miroslav


 
Tel. na makléře:
+420 739 204 026

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?