Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 234 m2, Plzeň

13 800 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 234 m2, Plzeň

Hledáte domov pro svou rodinu a máte rádi klid, pohodu, sport a přírodu? Tento rodinný dům by mohl naplnit Vaše očekávání.
Nabízíme k prodeji úžasný dům, který prošel kompletní rekonstrukcí a nachází se v jedné z nejlepších lokalit pro Váš aktivní životní styl a pohodový rodinný život. Bezprostřední blízkost přírody Vám umožní vychutnat si nespočet volnočasových aktivit, které Vás jen tak neomrzí. Ranní běh kolem rybníka, odpolední procházka s rodinou, zastávka a posezení u dobré kávy, plavání, koupání či jen tak slunění na pláži, plachtění, paddleboarding a těch cyklistických a pěších stezek, co tu je. Pokud Vás baví sport a pohyb všeho druhu, tak u Boleváku se nudit rozhodně nebudete.
Celková užitná plocha cca 234m2 a dispozice 5+1 poskytuje dostatek prostoru pro celou Vaši rodinu.
Dům nabízí 3 užitná podlaží. Srdcem přízemí je obývací pokoj s krbem, který dodává celému prostoru tu správnou atmosféru, teplo a pohodu útulného domova. Navazuje plně vybavená elegantní kuchyně s výhledem do zahrady, která jistě potěší všechny milovníky vaření. Dále zde najdeme pokoj pro hosty či pracovnu, prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou, šatnu a další samostatné WC.
Horní patro koncipované jako klidová zóna domu nabízí velkou ložnici s terasou a dva pokoje, z nichž jeden má navíc vybudované patro na spaní.
V suterénu naleznete technické zázemí domu vč. plynového kotle, velkou garáž a další úložný prostor například pro kola, zahradní techniku, spíž či dílnu.
Na zahradě jistě oceníte možnosti odpočinku při grilování v pergole, která je díky zabudovanému krbu využitelná prakticky po celý rok. Z venkovního prostoru se tak rázem stává místo ideální pro rodinné oslavy nebo posezení s přáteli.
Zadní část zahrady nabízí dostatečný prostor pro bazén, dětské hry a dovádění, ale na své si zde přijde samozřejmě i nadšený zahrádkář.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, vytápění je řešeno kombinací plynového kotle, krbu a tepelného čerpadla. Teplou vodu ohřívá elektrický bojler.
Veškerá občanská vybavenost je na dosah ruky a bonusem je také vynikající dopravní dostupnost - zastávka MHD je hned za rohem, v centru města a na dálnici D5 jste za 10 minut.
Neváhej a zavolej si pro rezervaci prohlídky.
Číslo zakázky: 003-NP04249
Město: Plzeň
Ulice: U Velkého rybníka
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 234 m2
Plocha pozemku: 725 m2
Zastavěná plocha: 102 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Luděk Sýkora

Sýkora Luděk


 
Tel. na makléře:
+420 792 770 442

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?