Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 139 m2, Petrovice

7 250 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 139 m2, Petrovice

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Petrovice, který je ideálním domovem pro vaši rodinu. Tento prostorný a moderní dům se nachází v klidné části obce a nabízí veškeré pohodlí pro váš rodinný život.

Dům je cihlový, samostatně stojící a má 4 pokoje. Jeho velmi dobrý stav zaručuje bezstarostné bydlení. S celkovou zastavěnou plochou 96m² a užitnou plochou 139m² poskytuje dostatek prostoru pro všechny členy rodiny. Dům je patrový, s dvěma podlažími, což zajišťuje dostatek soukromí pro všechny.

V přízemí se nachází prostorný a vzdušný obývací pokoj propojený s rohovou kuchyní, která je ideálním místem pro rodinná setkání a společné vaření. Z obývacího pokoje je přístup na zastřešenou terasu, kde si můžete vychutnat čerstvý vzduch a relaxovat. Dále se zde nachází komora, menší koupelna s toaletou a zádveří.

V horním patře najdete tři samostatné pokoje, které mohou sloužit jako ložnice pro všechny členy rodiny. K dispozici je také prostorná koupelna s toaletou. Podkroví poskytuje dostatek místa pro uskladnění věcí.

Dům je vybaven elektrickým kotlem a topnými tělesy, které zajišťují příjemné teplo v zimních měsících. V obývacím pokoji je také krb s výměníkem, který vytváří příjemnou atmosféru a dodává domu osobitý ráz.

K domu patří také přístavba, kterou lze využít pro uskladnění zahradního náčiní a dalších potřeb. Plocha parcely činí 2773m², což poskytuje dostatek prostoru pro vaše zahradní aktivity a případné úpravy.

Nemovitost je napojena na veřejný vodovod, kanalizaci a elektřinu. V obci Petrovice se nachází veškerá potřebná infrastruktura, včetně škol, školek, obchodů a zdravotnického zařízení.

Pokud jste zaujati touto nemovitostí a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme termín prohlídky. Těšíme se na vaši zprávu!
Číslo zakázky: 024-NP06443
Město: Petrovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 139 m2
Plocha pozemku: 2773 m2
Zastavěná plocha: 96 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lukáš Trnka

Trnka Lukáš


 
Tel. na makléře:
+420 731 646 315

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?