Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 180 m2, Peruc

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 180 m2, Peruc

Hledáte klid a malebné místo k bydlení?

Nabízíme k prodeji rodinný dům v části obce Hřivčice, obci Peruc, okres Louny. Tento samostatný dům je ideální pro ty, kteří hledají prostorné bydlení s dostatkem pokojů. Jedná se o patrový dům s jedním podlažím a velkorysými možnostmi úložného prostoru. Dům nabízí celkovou dispozici 5+1.

Dům má zastavěnou plochu 136m² a užitnou plochu 180m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení, dům disponuje dvěma koupelnami (sprchový kout i rohová vana). Kromě toho je součástí nemovitosti i rozlehlá parcela o rozloze 885m², která nabízí možnosti pro zahradničení či relaxaci. Majitelé si rozšířili své bydlení o dalších 1173m² pronájmem parcely vedle domu, kterou upravili dle svých představ. Dům je podsklepen. Dále se na pozemku nachází garáž a hospodářská budova, kterou lze v budoucnu využít jako venkovní kuchyň, úschovnu nářadí i jako dřevník.

Vybavení nemovitosti je částečně zajištěno, což umožňuje novému majiteli přizpůsobit si dům svým potřebám a vkusu. Odpad je řešen pomocí septiku a jímky. Topení je zajištěno lokálními tuhými palivy (pelety), což poskytuje dostatečnou tepelnou pohodu v chladnějších měsících. Dále lze využit krbová kamna v obývacím pokoji. Dům je připojen na obecní vodovodní řád.

Dostupnost dopravy je zajištěna silnicí a autobusem, což umožňuje snadný přístup do okolních měst a obcí. Komunikace jsou také dobře zajištěny díky přítomnosti telefonního a internetového připojení.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky.
Číslo zakázky: 020-NP08155
Město: Peruc
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 885 m2
Zastavěná plocha: 136 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Silnice, Autobus
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lukáš Helešic

Helešic Lukáš


 
Tel. na makléře:
+420 774 956 705

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?