Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 60 m2, Nítkovice

2 500 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 60 m2, Nítkovice

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti, Vám nabízíme příležitost ke koupi rodinného domu se zahradou v Nítkovicích, ideální pro rekreaci i celoroční bydlení.

Tento třípatrový dům, o celkové ploše 60 m², nabízí útulný a dobře promyšlený prostor. V přízemí se nachází kuchyň, na prvním patře obývací pokoj s koupelnou a ve třetím patře ložnice. Je situován na konci obce, což zaručuje naprostý klid a soukromí. Stav domu je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ nového majitele.

Pozemek o velikosti 1309 m² je doplněn o bazén a zahradní domek o velikosti 50 m², ideální pro letní posezení nebo jako další úložný prostor. Na zahradě se rovněž nachází vzrostlé ovocné stromy, které dodávají místu jedinečný charakter.

Dům je napojen na elektřinu a obecní vodovod, kanalizace je řešena septikem o velikosti 7 m³. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný kotel na dřevo a elektřinu. V současné době nebyl zpracován PENB, proto uvádíme třídu G.

V obci se nachází koupaliště, knihovna, hospoda a obchod. Mateřská a základní škola se nachází ve 3km vzdálených Litenčicích případně v Brankovicích vzdálených 7km.Nejbližší město s kompletní občanskou vybaveností, Bučovice, je vzdálené pouhých 18km, což přináší ideální kombinaci klidného bydlení v přírodě s možností využití městské infrastruktury.

Nítkovice a její okolí jsou ideální pro milovníky přírody, nabízí bohaté možnosti pro pěší turistiku, cyklistiku a další venkovní aktivity. Blízkost Bučovic, Vyškova a Kroměříže rovněž znamená snadný přístup k rozmanitým kulturním a volnočasovým aktivitám, jako jsou muzea, galerie, restaurace a obchody. Přírodní krásy regionu, včetně lesů, luk, řek a rybníků, poskytují nekonečné příležitosti k odpočinku a objevování.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Pro více informací či domluvení osobní prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky RE/MAX Delux - Petr Nossek
Číslo zakázky: 268-NP02269
Město: Nítkovice
Celková plocha: 60 m2
Plocha pozemku: 1309 m2
Zastavěná plocha: 27 m2
Plocha zahrady: 1282 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Nossek

Nossek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 608 311 773

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?