Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 147 m2, Lipov

4 490 000 czk / za nemovitost
cena je včetně provize RK, právního servisu s advokátní úschovou, a předáním nemovitosti s přepisem energií

Prodej rodinného domu, 147 m2, Lipov

Kupní cena je již včetně provize RK a právních služeb s advokátní úschovou. Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku, fotografie a půdorysy všech podlaží.

Ve výhradním zastoupení majitele, Vám nabízíme ke koupi dvoupodlažní rodinný dům v obci Lipov, který lze po domluvě ihned užívat, má další samostatnou bytovou jednotku s dispozicí 2+1, a současně ho lze rekonstruovat dle vlastních představ. Pro inspiraci najdete ve fotografiích vizualizaci a virtuální staging.

Aktuální dispozice částečně podsklepeného rodinného domu je 5+kk s celkovou užitnou plochou cca 147 m2.
První nadzemní podlaží se skládá ze vstupní haly, ze které jsou přístupy do chodby s technickým zázemím, sklepa, koupelny s toaletou, do kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje se po dřevěném schodišti dostaneme do 2.NP.
Ve 2. NP jsou z chodby tři samostatné, neprůchozí pokoje a koupelna v rekonstrukci. Každý z pokojů v patře má samostatné vstupy na balkony, které jsou s výhledem jak do ulice (Západ), tak i do zahrady (Východ).
Samostatná bytová jednotka s dispozicí 2+1 se nachází v původním výměnku s výměrou cca 55 m2 a má svůj vlastní vchod přímo z ulice. Je jen na Vás, zda ji využijete pro sebe či k investici například na pronájem.

Celková výměra pozemku je 682 m2, která je složena ze zastavěné plochy a nádvoří s výměrou 231 m2 a zahrady, která skýtá 451 m2.

Parkování je možné jak ve vlastní garáži s elektrickými vraty, tak i přímo před domem.

Dům z roku 1939 procházel od roku 1988 různými rekonstrukcemi. Na zahradě je přístavek sloužící jako skladovací prostory na dřevo či domácí nářadí. Vlastní studna s užitkovou vodou slouží na zalévání zahrady a je využívána i k napouštění biotopu.
Dům je napojený na elektřinu, plyn, dálkový vodovod a kanalizaci. O vytápění se stará plynový kotel a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Průkaz energetické náročnosti budovy je „E“.

Nemovitost se nachází ve velmi klidné lokalitě Obce Lipov. Tohle příjemné bydlení v obci se 1 400 obyvateli nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako je škola, školka, pošta, dětská hřiště a příležitosti pro různé sportovní aktivity například cyklostezku. Dopravní dostupnost je zajištěna jak autobusem linky č. 930, tak i vlakem S91. K procházkám vybízí návštěva přírodní památky Háj u Lipova.

Rádi Vás přivítáme na prohlídce tohoto domu. Realitní makléřka Jana Barabášová a Marek Lautrbach RE/MAX Delux

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce. Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami na trhu.

Berte prosím na vědomí, že veškeré obsažené údaje v inzerátu mají pouze informativní charakter a výměry mohou mít lehké odchylky.
Číslo zakázky: 268-NP02215
Město: Lipov
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 147 m2
Plocha pozemku: 682 m2
Zastavěná plocha: 231 m2
Plocha zahrady: 451 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: E
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 27
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Barabášová

Barabášová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 773 243 243

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?