Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 256 m2, Ladná

10 980 000 czk / za nemovitost
včetně provize realitní kanceláře, právního a poprodejního servisu

Prodej rodinného domu, 256 m2, Ladná

Na prodej zánovní moderní RD v Ladné na ulici Svobody. Tento krásný a nákladově výhodný dům byl kolaudován v roce 2008. V roce 2021 byla nemovitost vybavena novou moderní kuchyňskou linkou na míru, která zajišťuje nejen stylový vzhled, ale také maximální praktičnost a dostatek úložného prostoru. Dále v roce 2021 proběhla kompletní výměna podlah a krbu. Aktuálně bylo nainstalováno 14 solárních panelů Longi LR5-54HTH 425Ws baterií Solax TriplePower T-BAT 11,5kWh LFP, což zaručí výrazné snížení ceny za elektřinu. Roční úspora je odhadována při ceně 8Kč/kWh na 47.600 Kč – 49.980 Kč.

Dům má jedno NP s využitým podkrovím. Nabízí prostorné a funkční dispoziční řešení 5+1, které vyhovuje dnešním potřebám a komfortnímu bydlení. Hlavním prostorem v přízemí je útulný obývací pokoj s krbem s přístupem na zimní zahradu, která je skvělým místem pro relaxaci. Vedle obýváku se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou navrženou s důrazem na detaily a kvalitu. Její moderní design dodává domu sofistikovaný vzhled a přináší do prostoru pocit elegance. Součástí kuchyně je i jídelní prostor se vstupem na zimní zahradu. Dále se v přízemí nachází vstupní chodba se schodištěm, praktická šatna a koupelna s WC. K dispozici je zde i spižírna, technická místnost a garáž pro pohodlné parkování vozu.

V podkroví se nacházejí čtyři neprůchozí pokoje, prostorná koupelna s rohovou vanou i sprchovým koutem a dvě šatny usnadňující organizaci a ukládání Vašich osobních věcí. Dva z pokojů mají vstup na balkon, který nabízí výhled na okolní krajinu a zároveň slouží jako příjemné místo pro relaxaci na čerstvém vzduchu.

Dům je vystavěn z kvalitních keramických cihel o tloušťce 40 cm a zateplen je 10 cm polystyrenem, což přispívá k lepší tepelné izolaci a energetické účinnosti. Pro vytápění domu a ohřev vody je instalován plynový kotel. V podkroví je umístěna centrální klimatizační jednotka, která dodává domu ještě vetší komfort. Pro zajištění bezpečnosti je dům vybaven alarmem. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě a k dispozici je i studna s automatickou závlahou. Díky automatickému systému závlahy je zajištěno efektivní a pohodlné zalévání, které šetří Váš čas a usnadňuje péči o zahradu.

Za domem je upravený dvorek s krytou terasou. Můžete zde trávit čas s rodinou a přáteli, pořádat grilování nebo si užívat venkovního oběda či večerního posezení. Dominantou dvorku je bazén se slanou vodou a solární sprchou. V roce 2018 byl vybaven zastřešením, což umožňuje jeho využití i v nepříznivějším počasí. Nechybí ani zahradní domek, zkolaudovaný v roce 2014, který nabízí další prostor pro uložení potřebných věcí.

Pokud hledáte moderní rodinný dům s prostornou dispozicí a klidným prostředím, tak tato nabídka je pro Vás ideální volbou. K dispozici bude dům od 01.07.2024.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.
Číslo zakázky: 077-NP06105
Město: Ladná
Ulice: Svobody
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 256 m2
Plocha pozemku: 852 m2
Zastavěná plocha: 160 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?