Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 160 m2, Keblice

4 000 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 160 m2, Keblice

V exkluzivním zastoupení majitele Vám zprostředkujeme prodej rodinného domu 3 + 1 v Keblicích. Předmětem nabídky je patrový dům s hospodářskou budovou a zahradou. V přízemí domu je obývací pokoj, kuchyně, koupelna a samostatné WC. V patře se nachází dva pokoje. Na obývací část domu navazuje hospodářské stavení, stodola a chlévy. Za stodolou je užitková zahrada s ovocnými stromy. Obytná část jde volně rozšířit do hospodářské časti nemovitosti nebo do půdních prostor.
Do domu jsou zavedeny veškeré inženýrské sítě - vodovodní řád, elektřina, plyn a kanalizace. Dále má vlastní vodovodní řád ze studny. Dům je nyní vytápěn plynovým kotlem, avšak je k dispozici druhý komín s možností dalšího vytápění. Vjezdem z ulice lze projet skrz dvůr a stodolu až na zahradu za domem. Parkovat se dá s několika auty na dvoře nebo ve stodole.
Obec Keblice leží v centru zahrady Čech. Výhled ze zahrady je na krásné České středohoří. Nájezd na dálnici D8 je 3,6km od domu.
Pokud se vám dům bude zamlouvat domluvte si prohlídku s makléřem. Domluvíme si čas a termín. Po dohodě s majitelem bude dům k dispozici zájemci a vy si budete moci prohlídku užít v klidu a dle své potřeby. Dům není zatížen žádnými břemeny, které by znemožňovaly jeho převod.
Číslo zakázky: 024-NP06411
Město: Keblice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 160 m2
Plocha pozemku: 866 m2
Zastavěná plocha: 222 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Kamenná
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Václav Zeman

Zeman Václav


 
Tel. na makléře:
+420 605 553 210

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?