Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 323 m2, Jickovice

7 800 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 323 m2, Jickovice

Originální architektura je vystavena na základě výběru pouze kvalitních materiálů přináší tak na první pohled nadčasové a nečekané prvky a to nejen zmíněné věžičky s vlastní zvoničkou, ale i prosklenou oválnou jídelní halou, která díky skvělé slunné orientaci vybízí k trávení volného času , nebo odpočinku s výhledem do zahrady.

Najdete zde všudypřítomné obložení stěn, dveří i podlah Italským mramorem, ale i pískovcové obložení výkonného krbu v hlavní obývací místnosti, vše doplňuje masivní nábytek dělaný na míru a vytápěné podlahy ve spodní části domu. Velmi prostorná a vybavená kuchyně s přehledem zajistí vše potřebné pro Vaše kulinářské umění.

Parné léto vyřeší vestavná klimatizace a v zimním období můžete stejnou klimatizací i topit. V chladu budou i Vaše nápoje a potraviny, díky částečnému podsklepení ve vinném sklípku. Pokud se budete chtít rozmazlovat, luxusní koupelnu s vlastní vířivou vanou a masážním sprchovým koutem si doslova oblíbíte.

Slíbená radostná rána a probuzení zajistí příjemná ložnice v prvním patře s vlastním vchodem na dřevěný balkon v Alpském stylu. A pokud přemýšlíte spojit Home office s relaxem je zde k dispozici další pokoj s rohovým pracovním stolem. Další využitelné podkrovní prostory budou jistě vyhledávat vaši nejmenší.

Na samotné stavbě a okolních přilehlých nemovitostí se rozhodně nešetřilo. Jde o ručně skládané zděné a kamenné stěny, ze kterých byl postaven i venkovní zahradní víceúčelový skoro 30 m2 altán s venkovní kuchyní, který přímo vybízí k rodinným oslavám, grilování a setkávání s přáteli.

Vaše zahrádkářské umění uspokojí okrasná zahrada s romantickými zákoutími vlastním koupacím-biotopem a zdobenou studnou.
Druhou výjimečnou nemovitostí o nadstandardní ploše 240 m2, kde původní myšlenkou bylo dokončit velký krytý bazén v dnešní době nabízí již nová využití, a to nejen v možné rekonstrukci na jinou bytovou potřebu spojenou např. s vlastní garáží, ale i víceúčelovou místnost k různým druhů podnikání, to vše opět v masívním provedení kamenným zdivem, trámovou sedlovou střechou se střešními okny pokrytou Alpským šindelem.
Vytápění zajištují variabilní možnosti topení a to již zmíněným tepelným čerpadlem (klimatizací) dále kotlem na tuhá paliva, nebo záložním elektrokotlem s výměníkem a bojlerem. Stavba má hned dvě vrtané studny na které je voda napojena a kanalizace jsou řešeny velkoobjemovou plastovou jímkou.

Pokud si chcete splnit svůj dávný sen, napište, zavolejte a domluvíme se spolu na milé prohlídce.
Číslo zakázky: 020-NP08822
Město: Jickovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 323 m2
Plocha pozemku: 1263 m2
Zastavěná plocha: 424 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické, Jiné, podlahové
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Ondřej Porner

Porner Ondřej


 
Tel. na makléře:
+420 736 264 827

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?