Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 189 m2, Jevany

7 600 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 189 m2, Jevany

Ve výhradním zastoupení majitelů bych Vám ráda nabídla ke koupi rodinný dům v obci Jevany, okres Praha-východ. Nemovitost se nachází ve slepé ulici U Potoka, v centrální části obce. V nejbližším sousedství jsou rodinné domy a na pláži u Jevanského rybníka jste pěšky do pár minut. Občanská vybavenost jako obchod se míšeným zbožím, pošta, restaurace či obecní úřad jsou v docházkové vzdálenosti. Širší občanská infrastruktura se pak nachází v nedalekých Říčanech.
Rodinný dům o zastavěné ploše 112 m2 byl postaven ve třicátých letech dvacátého století a byl zkolaudován roku 1936. Nemovitost disponuje třemi samostatnými bytovými jednotkami. V 1NP se v levé části nemovitosti nachází prostorná dílna. Obytná část zde prošla rekonstrukcí na garsoniéru s kuchyňským koutem, sprchovým koutem a oddělenou toaletou. Nachází se zde i menší sklep. V této části domu jsou nové rozvody vody i elektřiny, v ostatních částech budovy jsou rozvody v původním stavu. Do 2NP vystoupáme po kamenných schodech. Toto patro má dispozici 2+kk a oddělenou koupelnu s vanou a toaletou. Přes koupelnu je vstup na zastřešený dvorek v zadní části domu, který slouží k uskladnění věcí. Na chodbě se nachází menší místnost, která může v budoucnu sloužit jako šatna nebo technická místnost. Přes tento prostor je vstup na balkon. Do obytného podkroví se dostaneme po dřevěných schodech. Podkroví má dispozici 2+1, dále samostatnou koupelnu s vanou, toaleta je odděleně. Z kuchyně se dá vejít na zastřešenou verandu s posezením v zadní části domu.
Voda do domu je přivedena z vlastní studny, odpad je sveden do obecní kanalizace. Topení je řešeno elektrickými přímotopy a kamny na dřevo. Ohřev vody zajišťuje bojler. Okna obytných místností jsou v plastu, okna v podkroví jsou dřevěná. Inženýrské sítě: elektřina, kanalizace.
K domu patří zahrada o rozloze 194 m2 nacházející se před nemovitostí. Většina zahradní plochy je zatravněná. Najdeme zde studnu, plechovou garáž a dva přístřešky na uskladnění zahradního náčiní, kol apod.
Jevany jsou vyhledávanou a žádanou lokalitou, ležící na okraji národní přírodní rezervace Voděradské bučiny. Obec je obklopena krásnou přírodou a vedou tudy cyklistické i turistické stezky. Proto pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a domluvení termínu prohlídky. Ráda Vás celou nemovitostí provedu.
Číslo zakázky: 024-NP06421
Město: Jevany
Ulice: U Potoka
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 189 m2
Plocha pozemku: 306 m2
Zastavěná plocha: 112 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Landsperská

Landsperská Jana


 
Tel. na makléře:
+420 773 236 011

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?