Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 380 m2, Jetřichovice

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 380 m2, Jetřichovice

Máme tu pro Vás jedinečnou příležitost! Nabízíme prodej prostorného rodinného domu situovaného v krásné lokalitě Rynartic v obci Jetřichovice, obklopené Českým Švýcarskem a nádhernou přírodou, která láká turisty z celého světa. Tento domov nabízí nespočet možností, od vícegeneračního bydlení až po podnikání v hotelnictví a ubytování.

Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží a nabízí prostor, který se může přizpůsobit různým potřebám. Po vstupu do domu vás uvítá veranda, následovaná chodbou, prostorným obývacím pokojem s krbem, dalším pokojem, kuchyní a koupelnou. Dále v prvním podlaží najdete menší koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Vystoupáme-li po schodech do druhého patra objevíme zde 5 pokojů a další samostatné WC. Zároveň je odsud přístup na půdu. V domě jsou k dispozici inženýrské sítě, včetně elektřiny 220/380V, vodovodní přípojky a kanalizace je řešena jímkou. Ohřev teplé vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Nedávno proběhly důležité renovace, včetně nových plastových oken, rozvodů topení, rozvodů vody a odpadů a elektrických rozvodů. Polovina domu je podsklepena (sklep na tuhá paliva a kotelna).

Dům se nachází na pozemku o rozloze 1 594 m2, kde se nachází také vedlejší stavba s garáží a jedním nadzemním podlažím, které lze zrekonstruovat k dalšímu bydlení. Střecha této stavby je nově zrekonstruována.

Jetřichovice nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně pošty, úřadu, obchodů, základní a mateřské školy, restaurací a autobusového spojení pro snadnou dopravu. Dům se nachází v ideální poloze pro milovníky přírody a turisty, kteří mohou využít blízkost Českého Švýcarska pro krásné výlety a procházky - v blízkém okolí najdete hrad Falkenštejn, Vilémininu vyhlídku, rozhlednu Studenec, Trpasličí jeskyni, Křížový vrch a mnohé další ...

Tato nemovitost nabízí mnoho možností a potenciál stát se Vaším novým domovem nebo investicí. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Ráda Vám odpovím na Vaše dotazy a sdělím další informace.
Číslo zakázky: 024-NP06139
Město: Jetřichovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 380 m2
Plocha pozemku: 1594 m2
Zastavěná plocha: 573 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Jímka
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 280
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Eliška Homolková

Homolková Eliška


 
Tel. na makléře:
+420 731 618 487

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?