Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 99 m2, Ivanovice na Hané

2 699 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 99 m2, Ivanovice na Hané

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti, vám nabízíme příležitost ke koupi rodinného domu 3+1 o zastavěné ploše 123 m2 v Ivanovicích na Hané. V domě je aktuálně započata oprava, kde již byla vyměněna okna za plastová, vyměněny vstupní dveře za hliníkové, z uliční šíře i dvorního traktu je obvodové zdivo zatepleno 5 cm polystyrenem a natažena nová fasáda. V domě jsou zhotoveny omítky v pokojích, opraveny obě koupelny a toalety. Elektřina je nově natažena v mědi a je zde zajištěna možnost podružného měření na dvě možné nově zbudované bytové jednotky. Rozvody elektrické energie jsou ve stavu před revizí. Je nutno osadit a doplnit zásuvkové zakončení.
Střecha RD je původní a je určena dle velkého potenciálu k celkové opravě a k rozšíření o další obytné podkroví, minimálně na úroveň sousední stavby a následné propojení do přístavby. O teplo domova se postará plynový kotel a nový rozvod topného média v mědi. Všechny inženýrské sítě tedy máte přímo po ruce, elektřina, plyn a kanalizace je zavedena v domě. Vodu zde máte z vlastní studny. Na nemovitosti naleznete vydlážděný dvorek, kde společně s vaší fantazií jistě vymyslíte, jak si zde udělat svůj vytoužený kousek ráje na zemi. Dům je v současné stavu obyvatelný a lze tedy další dodělávky a další úpravy realizovat postupně.
Nemovitost je umístěna v klidné části obce v blízkém dosahu samotného centra města a vzhledem k jejímu umístění je vhodný k investici a následnému pronájmu k bydlení pracovníkům zaměstnaným v blízkých výrobních i nevýrobních společnostech sídlících jen pár minut od této adresy. Samozřejmostí je školka, škola, lékaři a všechna potřebná občanská vybavenost. V dojezdové vzdálenosti 30 minut máte Brno, Olomouc, Kroměříž, Prostějov a Vyškov, tedy ať se za prací, nákupy či zábavou vydáte kamkoliv, vždy to bude velmi snadné a přitom nemusíte bydlet ve velkoměstě.

Líbí se vám tato příležitost k velmi zajímavé investici? Neváhejte a dohodněte si svoji vlastní prohlídku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Těším se na setkání s Vámi!

Pavel Seidl
Home & Develop partner
Číslo zakázky: 268-NP02106
Město: Ivanovice na Hané
Ulice: Švermova
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 99 m2
Plocha pozemku: 123 m2
Zastavěná plocha: 123 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: V rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Seidl

Seidl Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 777 534 536

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?