Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 224 m2, Hrubá Vrbka

5 395 000 czk / za nemovitost
Vč. provize a právního servisu

Prodej rodinného domu, 224 m2, Hrubá Vrbka

Horňácko, oblast Moravského Slovácka. Jen 16 km od Strážnice nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 224,7 m2. Stojí v obci Hrubá Vrbka, okres Hodonín. Dům se nachází v klidné lokalitě, v blízkosti mateřské i základní školy, dětského hřiště, obchodu Hruška i restaurace, což zaručuje pohodlný a aktivní život pro celou rodinu.

Nemovitost disponuje dvěma byty. V přední části domu se nachází dvoupodlažní byt o dispozici 4+1 s užitnou plochou 137,4 m2. V zadní části budovy směrem do dvora najdete jednopodlažní byt s dispozicí 1+1 o užitné ploše 44,5 m2 .
Rodinný dům Je napojen na elektřinu, plynovod a kanalizaci. Odpadní vody z menšího bytu jsou odvedeny do septiku. Plynový kotel zajištuje teplo v celém domě. Vodu čerpanou domácí vodárnou z vlastní studny ohřívá plynový bojler o obsahu 100 l.

Dům se pyšní velmi dobrým stavem a disponuje 4 pokoji, které poskytnou dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Patrová dispozice s 2 podlažími umožňuje oddělení obývací části od noční zóny. K dispozici je také praktická prostorná kuchyně a moderní koupelna s vanou i sprchovým koutem, vč. WC. Vchod do domu najdete v uzavíratelném průjezdu, který lze využít jako garáž. Prostorný dvůr nabízí možnost k posezení, či umístění dalšího vozu.
Soubor hospodářských místností a praktická dílna jistě potěší každého kutila. Ve sklepě najdete plynový kotel a bojler, vč. vodárny.

Velká zahrada o rozloze 666 m2 nabízí prostor pro hravé aktivity a odpočinek na čerstvém vzduchu. Poskytuje příjemné místo pro rodinné grilování či relaxaci ve slunných dnech.

Obcí prochází cyklotrasa Kuželovský okruh. .Poskytuje skvělou možnost pro aktivní odpočinek a rekreační vyžití v krásné okolní přírodě. Najdete zde i muzeum lidové kultury a soubor chráněných stodol. Za zmínku stojí i Kuželovský větrný mlýn.

Dopravu zajišťují autobusové linky č. 940 Hroznová Lhota – Kuželov a 935 Kuželov - Velká nad Veličkou.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a komfortní bydlení s důrazem na rodinnou atmosféru a pohodlí.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás.
Číslo zakázky: 077-NP06109
Město: Hrubá Vrbka
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 224 m2
Plocha pozemku: 1297 m2
Zastavěná plocha: 198 m2
Plocha zahrady: 666 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace, Septik
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Monika Klímová

Klímová Monika


 
Tel. na makléře:
+420 606 571 102

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?