Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 300 m2, Hosty

6 400 000 czk / za nemovitost
Uvedená cena obsahuje veškeré poplatky za služby RE/MAX.

Prodej rodinného domu, 300 m2, Hosty

Nově vám k prodeji nabízíme soubor dvou rodinných domů, se dvěma samostatnými, bytovými jednotkami v malebné obci Močín, na polosamotě, nedaleko Hostů. Každý z domů navíc disponuje vlastním číslem popisným a jsou na sobě vzájemně nezávislý. Nachází se v srdci jižních Čech a České Budějovice máte co by kamenem dohodil.

Dvojdům se stal součástí této krajiny již v roce 1986 a před sedmi lety si prošel rozsáhlou rekonstrukcí. I tak si ale zachovává svůj autentický šarm.

S dvěma samostatnými bytovými jednotkami o dispozici 3+1, dvěma garážemi a dílnou (skladem), je tento dvojdům vhodný pro velkou, dvougenerační rodinu nebo skvěle poslouží jako útulný penzion, ke krátkodobému pronájmu. Navíc lze využít i obytné podkroví, které je připraveno k vestavbě dalších místností. K domu vede vlastní příjezdová cesta. Ke každému domu náleží vlastní garáž, pergola a vymezená část zahrady.

Umístění nedaleko soutoku řeky Lužnice a Vltavy, si jistě zamilujete. Jedná se o nadstandardně klidné místo, na polosamotě, s přírodou doslova na dosah.

Celý pozemek včetně komunikace má rozlohu 1.716 m² a je vzdálený přibližně 130 km od Prahy, 40 km od Českých Budějovic a Orlíku. Na pozemku je také vlastní studna. Základní občanská vybavenost je dostupná v nedalekých Hostech.

Vytápění v domě zajišťují krby a kachlová kamna. Teplá voda je řešena bojlerem, pro každý dům jednotlivě. Altán s krbem, si především v letních měsících velmi rychle oblíbíte. Vzrostlá zahrada pak nabízí dostatek prostoru na pěstování vašich oblíbených rostlin.

O kvalitách tohoto místa se přijďte přesvědčit osobně na prohlídku. Budeme se na vás těšit!


V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce dle preferencí majitele.
Číslo zakázky: 061-NP02591
Město: Hosty
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 300 m2
Plocha pozemku: 1716 m2
Zastavěná plocha: 240 m2
Plocha zahrady: 1042 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Septik
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Staněk

Staněk Roman


 
Tel. na makléře:
+420 602 447 251

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?