Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 292 m2, Dřísy

20 899 000 czk / za nemovitost
Cena je včetně provize RK i právního servisu.

Prodej rodinného domu, 292 m2, Dřísy

Jedinečné, luxusní bydlení v unikátní novostavbě s vlastním pozemkem 3.686 m2 a výhledem, který vám již nikdo nevezme. Vítejte v Dřísech, v krásné a klidné obci dostupné pouhých 25 minut od Prahy a 8 minut od Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi.

DISPOZICE DOMU
Dům je jižně orientovaný, jednopodlažní a má dispozici 5+kk. Skládá se ze tří ložnic, pracovny, dvou koupelen s toaletou, technické místnosti a velkorysého obývacího pokoje s kuchyňskou linkou s jedinečným výhledem do zahrady. Právě velkoformátová okna s nerušeným výhledem do zahrady jsou významnou dominantou celého domu a zajišťují krásný výhled a dostatek světla přes celý den.

Podlahová plocha domu je 206 m2, terasa včetně schodiště pak má dalších 86 m2. Celý pozemek má rozlohu 3.686 m2.

TECHNICKÉ INFORMACE
Dům byl kolaudován v roce 2023. Je nízkoenergetický (PENB A) a společně s tepelným čerpadlem Stiebel Eltron Premium se postará o velmi nízké měsíční náklady na bydlení. Tepelné čerpadlo zajišťuje skrze podlahové topení vytápění celého domu, ohřev vody a v letních měsících uvítáte i možnost chlazení. Samozřejmostí je také centrální rekuperace, která zajistí jak čistý vzduch po celý den bez nutnosti větrání, tak i úsporu nákladů za energie.

Celkové měsíční náklady na provoz domu jsou 6.500 Kč. Z této celkové částky je největší položkou elektřina, jejíž zálohy pro rok 2024 činí 5.800 Kč/měsíc.

Dům je postaven v nejvyšším standardu za použití broušených cihel Heluz Family a cihel Porotherm. Voda je řešena vlastní vrtanou studnou (30 m), obecní vodovod se však v případě zájmu nachází 2 metry od hranice pozemku. Nemovitost je zkolaudovaná, téměř dokončená. Nyní už jen čeká na své nové majitele, kteří si finální úpravy dokončí dle vlastního vkusu. Současnými majiteli již nebylo realizováno následující: fasáda, vnější osvětlení terasy, kuchyňská linka, jedna z koupelen, podlahové krytiny v interiéru, interiérové dveře.

DŘÍSY A OKOLÍ
V Dřísech najdete potraviny, poštu, obecní úřad, dětské hřiště, sportovní hřiště, autobusovou zastávku i železniční stanici. Veškerou občanskou vybavenost pak najdete právě v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, kam se snadno dostanete autobusem za 10 minut, či autem za 8 minut.

Pokud hledáte soukromí, klid a výjimečné bydlení kousek od Prahy, tento dům čeká právě na vás. Neváhejte se mi ozvat, rád vás zde provedu osobně. Těším se na viděnou!
Vojtěch Piruchta
Číslo zakázky: 205-NP10115
Město: Dřísy
Ulice: Na Výsluní
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 292 m2
Plocha pozemku: 3686 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: A
Garáž: Ne
Topení: podlahové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Vojtěch Piruchta

Piruchta Vojtěch


 
Tel. na makléře:
+420 604 668 666

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?