Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 214 m2, Chýně

11 490 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 214 m2, Chýně

Máme tu úžasnou nabídku - rodinný dům s pozemkem o rozloze 743 m2 v malebné obci Chýně nedaleko Prahy. Tato dřevostavba je nesmírně prostorná a nabízí dvě bytové jednotky s plnou dispozicí 3+kk.

V přízemí domu najdete velký obývací prostor, který je vkusně propojen s jídelním koutem a moderní kuchyní. Dva samostatné pokoje nabízejí mnoho možností pro vaši rodinu. Koupelna s relaxační vanou a přidruženým toaletním zařízením, praktická technická místnost a garáž s přímým vstupem do domu pro vaše pohodlí. Když toužíte po čerstvém vzduchu, vychutnejte si klid na terase s výhledem na krásnou zahradu. Přízemí je vybaveno podlahovým topením pro maximální komfort.

V 1. patře domu můžete objevit další obývací pokoj s kuchyňským koutem, který poskytuje možnost vytvořit si vlastní kulinářské umění. Dva příjemné pokoje mohou sloužit jako ložnice, pracovny nebo dětské pokoje. Šatna, abyste měli dostatek místa pro uložení svých věcí, a další koupelna se
sprchovým koutem. Samostatná toaleta pro dodatečný komfort.

Tato nemovitost je ideální pro větší rodinu, dvougenerační bydlení nebo jako investice s možností pronájmu jedné jednotky a vlastního bydlení v druhé.

Tento úchvatný dům nabízí ideální kombinaci klidného venkovského života a výborné dostupnosti do Prahy. Pokud hledáte dokonalý domov pro vaši rodinu, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku této úžasné dřevostavby.
Číslo zakázky: 262-NP00351
Město: Chýně
Ulice: Hlavní
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 214 m2
Plocha pozemku: 743 m2
Zastavěná plocha: 132 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Vladyslav Andel

Andel Vladyslav


 
Tel. na makléře:
+420 773 004 202

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?